HAKSIZ KAZANÇ

Eminim her kesim, her idareci görevini layığıyla yerine getirmiş olsa bu ilde konut, kira, giysi, yiyecek ve içecek konusunda bir uygunluk sağlanacaktır.

İddia ediyorum ki TOKİ tarafından dar gelirli ailelere yapılan konutlarda kendilerinin oturması gerekirken, araştırılsın bakalım. Kaç lira kiraya verilmiş veya kimler oturuyor. Diye bir araştırma yapılması gerekirken yetkililer neden koltuklarından, bilgisayar önlerinde oyun oynamaktan fırsat bulamıyor.

Buradan Sayın Valimize rica ediyorum. Lütfen ilimizin kanayan bir yarası olan ev kiraları ve konut fiyatları yönünde bir talimat verilerek gerekli mercide bulunan arkadaşların biraz araştırması haksız kazançların önüne bir nevi geçilmiş olmaz mı.

Kazanç ring rantına dönen bir il halinde olduk. Belediye rayiç bedeli 120.00 – 150.00 TL olan bir yer için istenen fiyatlar aşikar lütfen buradan yetkililer bu işe bir çözüm bulmalı. Yada taşın altına ellerini koymalıdırlar.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

Cumhurbaşkanımız tarafından ilimize aylar önce atanması gereken rektörü. Geçtiğimiz günlerde ataması bir sürpriz oldu.

Hangi ilden olduğu yada olması sıkıntı olmayacağı kanaatindeyim. İlimize ve öğrencilerine bir olanak sağlayabilecek yeteneklerle dolu olan rektörümüze şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyerekten.

Sayın Rektörümüze ikinci memleketi olacak olan ilimiz GÜMÜŞHANE’ ye Hoşgeldiniz.

GÜMÜŞHANE SPOR

İlimizi başarı ile temsil eden büyük bir kulüp olma yönünde üzerini düşeni alnının akıyla yapan sporcularımıza, teknik heyete, spor kulüp başkanımıza ve onları yalnız bırakmayıp yağmurda çamurda soğukta türbinlerde yerini alan güçlü yürekli seyircimize sonsuz teşekkürler ederiz. Yolun açık olsun GÜMÜŞHANEM.

Kalın Sağlıcakla…

YORUM EKLE