Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Spor Kelkit Hürriyet'te Sürpriz Ayrılık

Kelkit Hürriyet'te Sürpriz Ayrılık

BAL Liginde mücadele eden Kelkit Hürriyetspor teknik sorumlusu Suat Dalman görevinden istifa etti.

1610
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Kuşakkaya Gazetesi
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kelkit Hürriyetspor’da hareketli günler. Kelkit Hürriyetspor Teknik Sorumlusu Suat Dalman görevinden istifa etti.

İstifasını Kelkit Hürriyetspor kulübü başkanı Muammer Doğan’a ileten Teknik Sorumlu Dalman eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldı.

Başkan ve yöneticilerin görevine devam etmesi konusunda ikna çabalarına rağmen kararından geri adım atmayan Dalman antrenmana dahi çıkmadı.

Sezon başından buyana takım içerisinde süregelen bir takım sorunlar olduğunu, bu sorunları defalarca yönetim kuruluna ilettiklerini fakat şuana kadar çözüm noktasında hiçbir gelişme yaşanmadığını dile getiren Hürriyetspor Teknik Sorumlusu Suat Dalman “Geçen sene şampiyon olup BAL Ligine çıktığımızda başkan ve yöneticiler ile belirli hedeflerde hem fikir olduk. Bu sene başı hedeflediğimiz ve planladığımız karşılıklı aldığımız kararların maalesef tamamına yakını yerine getirilmedi. Transferden tutunda, çalışma şartlarına, takımın malzemesine kadar ve bende saklı kalacak bazı nedenlerden dolayı birçok sıkıntılarla bugünlere geldik. Bunların yanında saha dışı birçok gelişmelerde bu ayrılığa etken olduğunu da ifade edebilirim. İçinde bulunduğumuz sorun ve sıkıntılarımızı defalarca başkan ve yönetime iletmemize rağmen maalesef kulübünde içinde bulunduğu gerçeklerden dolayı taleplerimiz hep ertelendi. Bende bu ortamda takıma daha fazla katkı sağlayacağımı düşünerek görevimden ayrılmaya karar verdim. İki sene görev yaptığım ve birçok güzel günler yaşadığım kulübümle böyle ayrılmak istemezdim ama futbolda bu tür yol ayrımları maalesef hep olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Ben başkan Muammer Doğan’a ve şahsında tüm yönetim kuruluna, Kelkit Hürriyetspor taraftarlarına, Kelkit halkına ve sporcularıma bu zamanki birlikteliğimizden dolayı teşekkür ediyor, kulübüme bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum “ diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *