HER ŞEY GÜMÜŞHANE İÇİN

“Birlik ve beraberlikte kuvvet, ayrılıkta, sıkıntı ve felaket vardır.”
II. Abdülhamid

Gümüşhanespor malumunuz Ankaragücü taraftarının (!) adeta terör estirerek sahamızı kapattırması sonrasında taraftarından üç maç mahrum kalmıştı. Bu aslında Gümüşhanelilere uygulan bir mobbing olmuştur. Ancak vefakâr ve cefakâr taraftarlarımız “dağları tribün seni şampiyon yapacağız” sloganı eşliğinde desteğine devam etmektedir.

Ve bizler;

“Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır” diyerek olaya güzel tarafından bakmayı tercih ettik. Çok önemli iki maç verdikten sonra silkinerek kendimize geldik. Rabbimizin inayetiyle Gümüşhanespor’umuzun PTT Ligine çıkacağı ümidi ve inancındayız.

10.03.2017 Cuma günü Kırklareli maçında tünelin çıkışındaki dağ yamacında Gümüşhaneliler öylesine birlik ve beraberlik fotoğrafı verdiler ki kendi kendime;

“Bu birlik ve beraberlik bizi menzilimize ulaştıracaktır” dedim.  

Üçüncü cemrenin toprağa düşmesi sonrasında iklimin cazibesi ile birlikte Gümüşhanespor taraftarları sporun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Ercan Çimen’in ikramı ile piknik yaparken, Gümüşhanespor’umuzun hemen hemen her maçını bizimle birlikte izleyen ve gollerine bizden fazla sevinen Sayın Valimiz Okay Memiş’in heyecanı, güler yüzü, halkla birlikteliği, samimiyeti ve sıcakkanlılığı gönlümüzde apayrı bir yer edinmiştir. Ayrıca Cumhuriyet Başsavcımız Bozan Çevik,  İl Jandarma Komutanımız Cezayir Danışan, Gümüşhane Emniyet Müdürümüz Orhan Kar, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay’ın hemen her maçımızı izleyerek takıma destek vermesi apayrı bir güzellik olarak bizleri gururlandırmaktadır.  

Ve Gümüşhanespor’umuzun onursal başkanı milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’ün bitmek bilmeyen destekleri, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün’ün her maçta yanımızda olması, Emniyet Teşkilatımızın güler yüzlü polisleri, Gümüşhanespor’un sevimli amigosu Reyting Hamdi Aytekin ile tüm taraftarımızın bitmek bilmeyen desteği ve sabrı alkışlanası güzel hareketler olarak hafızalarımıza kazındı. 

Tüm Türkiye’nin gözbebeği ve huzur kenti olan Gümüşhanespor’umuzu karanlık kapılar ardında hakaretler savuran, şehri kötüleyen, iftiralar atarak karalayan ve bir yerlere mesajlar ileterek şampiyonluk yolunda bizlere ket vurmaya çalışanları gerekli mercilere ve Allah’a havale ediyoruz. Ve biz biliyoruz ki bu yapılan nahoş olaylar ve iftiralar bizleri daha da kenetleyecek ve hedefimize ulaştırmaya vesile olacaktır.

Evet, biz bir aileyiz. Son yıllarda Gümüşhane’de gördüğümüz devlet erkânının halkın içinde yer alması, devletimizin güler yüzü, halk ile birlikteliği, zorlaştırıcı değil kolaylaştırıcı tutum ve davranışları, projelere bakışı, şehrin ufuklarını açması, şehrin tüm paydaşları ile sımsıkı bir işbirliği içersinde çalışması her türlü takdirin üzerindedir.

İşte bu güzellikler ve sağlanan huzur Gümüşhane’miz için çok önemli sağlam ve emin adımlardır. Bunu sağlayan başta Sayın Valimize, diğer yöneticilerimize saygı ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

Gümüşhane insanı tarih boyunca her zaman devletinin, milletinin, birlik ve beraberliğin yanında yer almış, askerine ve polisine sahip çıkmış, yanlışın ve zalimin karşısında “elif” gibi dimdik, mazluma karşı “vav” gibi mütevazı olmuştur.

Biz bir aileyiz. Belki küçük ama aslında kocaman yürekli insanların oluşturduğu koskocaman bir aileyiz. Ve bu aileyi bozacak, karıştıracak, yıpratacak olan şer odaklarına da asla fırsat vermeyeceğiz.  

YORUM EKLE