Gümüşhane, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen lisesi tarafından hazırlanarak AB Hibe Fonlarına teklif edilen “Sahne Sanatları ve Tiyatro Yoluyla Kültürlerimiz” adlı proje kabul edildi.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Comenius okul ortaklıkları projesinin bütçesi 23 bin Euro.
Ortak okulların İspanya, Romanya ve İtalya ülkelerinde olduğu proje kapsamında iki yıl boyunca çeşitli etkinlikler yapılacak olup ortak yabancı ülkelerin öğrencileri Gümüşhane’de misafir edilecek, ayrıca 15 öğrenci ve 9 öğretmen Nisan 2012 İspanya ve Nisan 2013’de Romanya’ya birer haftalık çalışma ziyaretlerine gidecek.
Proje ile öğrenciler arasında işbirliği ve uyumun sağlanması, uluslararası proje çalışma sorumluluğunun kazandırılması öğrendikleri yabancı dili doğal ortamda kullanmalarının sağlanması amaçlanıyor.
Genç cesareti Gümüşhane’de hayat buldu
#Gümüşhane / 21 Aralık 2025
Regaip Kandili mesajları
#Gümüşhane / 24 Aralık 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *