KATİLİN KÖPEKLERİ

Bölücü terör örgütü, düşünceleri üstü başı kadar kirli, kundaktaki çocuklara kurşun sıkacak kadar gözü dönmüş cani, vatanın has evlatlarına kurşunları kahpece sıkacak kadar adi bir örgüttür.

Emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapan bölücü terör örgütü, yıllardır cennet ülkemizin güzel bir bölgesinde terör estirip, o bölgemizin kalkınması için yapılan yatırımları engellemeye çalışmış, vatansever bölge halkına baskı ve zulümler uygulayarak devleti ve milleti arasına ayrılık tohumları serpmek istemiş ve çeşitli hainliklerle de tohumları yeşertmeye çalışmıştır. Fakat bunu başaramamıştır; hiçbir zamanda başaramayacaktır.

Kendilerini dost ve stratejik ortak olarak tanımlayan güçler, katile, kara para kazanma yollarını sonuna kadar açarak maddi olanaklar sağlamış, gizli servisleriyle de el altından silah vererek onları ayakta tutmuş, yine komşu ülkelerin sınırları içerisinde terör örgütünün yaşayacağı alanlar oluşturup çıkarları doğrultusunda eli kanlı terör örgütünü kullanmışlardır. Asıl amaçları, ülkemizin kalkınmasını engelleyip, kanlı ve kirli elleriyle çizdiği yeni sınırlar oluşturmak, bölgemizde zayıf devletler ortaya çıkararak bölgenin her türlü kaynağını sömürmektir. Tabii ki bölgemizde oyunların nedeni sadece bunlar değildir; bu kahpe oyunların başka bir nedeni de dini nedenlerdir.  

Bölücü terör örgütünün nefes aldığı hortumlar teker teker kesilmeye başlanınca terör örgütünün iplerini elinde tutanlar onun köpekliğine soyunup salyalarını yüzümüze akıtarak havlamaya başlamış ve böylelikle bizleri korkutacaklarını sanmaktadırlar. Bunlar bilmiyor mu ki dağı eriten bir millet köpek havlamasından korkmaz. Emin olun ki bu köpekler korkularından havlıyor. Korkuyorlar, kurdukları kahpe düzenin yerle yeksan olacağından korkuyorlar; ancak korkularının onlara bir faydası olmayacak. Belki bedeli ağır olacak ancak zafer bizimdir.  

Katilin sahipleri, katilin köpekliğini yaparak son zamanlarda insan haklarını davul, demokrasiyi ise tokmak yapıp, insan hakları ve demokrasi havası çalmaya başladılar. Şimdi sormak gerekmez mi, bu çığırtkanlara cennet ülkemin her köşesinde bombalar patlatılıp masum insanlar hunharca katledilirken neredeydiniz, hain pusularda fidanlarımız kara toprağın bağrına düşerken neredeydiniz neden o zaman gıgınız çıkmadı. Neden feryat figan ediyorsunuz; yoksa kirli planlarınız mı bozuluyor?   

Şunu belirtmek isterim ki, bünyemiz üzerinde yapmaya çalıştığınız hiçbir operasyon bizi yıkamayacaktır. Türk- İslam medeniyetinin temsilcisi olan yüce Türk milleti, yaptığınız veya yaptırdığınız saldırılar sonucunda hapşırırsa bu kıtalar üzerinde yeni bir kavimler göçü yaşatacak ve yine topyekûn kaybedenlerden olacaksınız.   
YORUM EKLE