NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

''Ne Mutlu Türküm Diyene.'' sözü .......

Irkçılık mı kokuyor?

Yoksa Türk milletini bir arada tutmaya sebep olan  bir söz mü?

Yoksa sıradan bir vecize mi ?

Bir Fransız düşünün ki Fransız olmaktan hiçbir zaman utanmaz. Bir Amerikalıyı düşünün ki hiçbir zaman Amerikan vatandaşı olmaktan gocunmaz ve her yerde de bunu söyler.Bir Rus,bir Çinli vs. vs. Biz Türk milletinin bir ferdi olarak birçok yerde kendimizi ifade edemez olduk.O ne der, bu ne der.Maalesef çekindiklerimizde karşımızdakiler değil, içimizdeki İrlandalılardır. Onun için Türk olduğumuzu mümkün mertebe saklarız. Oysa ki konuşmamız zaten Türkçe değil mi? Türkçe konuşuyoruzda Türküz demekten niye çekiniyoruz? 

Ne mutlu Türküm diyene  sözünün geçtiği andımızı okullarda okunmasını kaldırdıkta ne oldu?

Malum bir haber sitesi bunu haber yapmış.Uzaya güya gitmemize engel olmuş muş.Danıştay Türk milleti adına bir karar vermiş.Hemen eleştir.Yetkin yok demekten de çekinme.Papaza gelince mahkemeler bağımsız amma bu konuda...

Bazı stk'lar döviz ve faizler yükselirken,birçok ekonomik konularda vurdum duymaz olurken ve de memur maaşları zam oranlarının düşük kalmasında suspus olurken, bu konuda aslan kesilmeleri de manidardır.

Türklüğü kabul etmeyenler dahi Türkçe konuşarak anlaşıyorlar. O zaman bu zevatlar  Türklüklerinden utanıyorsalar, Türklük kavramından çekiniyorsalar,  Türkçe de konuşmayacaklarsalar  kusura bakmayın hangi millete kendinizi yakın hissediyorsan gidin o milletin dilini konuşun.Biz Türk isek ve  Türkiye'de yaşıyorsak NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyeceğiz. 

O zaman sen Türk olarak yaratıldıysan ve bunuda içine sindiremiyorsan,yaratıcı ile senin sorunun var demektir haşa.Yaratanın işine karışıyorsun.  Eğer ben Türklüğü başka milletlerden üstün görüyorsam  amenna dediğiniz doğru. 

Millet adı vermeden) mazlumları Suriye'deki rejimin elinden kurtarıyor, onlara  barışı götürüyorsak biz o zaman  Türk milletiyiz, o zaman Türk'üz.O zaman en büyük TÜRKiye oluyoruz ne hikmetse. 30 milyar doları harcarken biz Türk  değil miydik? 

Türk askeri geliyor diyorsun gururlanıyorsun.

Dünyaya kafa tutarken Türk milleti şöyledir böyledir diyorsun gururlanıyorsun.

Türkiye sınırları içerisinde de ne mutlu Türküm diyene sözünden rahatsız oluyorsun. İşte burada bir çelişki var arkadaş.

Demek ki sen dışarıya karşı Türksün içeriye geldiğinde  sen Türk değilsin. O zaman kusura bakma arkadaşım hemde  hiç ... Seni yüce yaratana havale ediyorum .

Vesselam.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Türkistanlı
Türkistanlı - 5 yıl Önce

Bir zamanlar Azerbaycan ın kurucusu Merhum Elçibey şöyle demişti" Türk değilim diyene karşı sakın ısrar etmeyin. Allah’ın bahş ettiği şerefi istemeyene biz zorla şeref verecek değiliz ya!.