ÖNEMSİZLİK

+ Belediye ve Zabıta Müdürlüğüne?

Günlerden Pazar caddeler kalabalık, havanın iyi olması nedeni ile cay ocaklarının önlerine yani kaldırımlara, yollara araç park ettirmeyip masa sandalye atılmaya başlandı. Lütfen değerli yöneticiler bu çirkin gidişata dur demelisiniz.

Bizler eşimizle, kız kardeşimizle geçemez oluyoruz bu gibi iş yerlerinin önlerinden değerli yöneticiler aynı sorunlara eminim ki sizlerde karşılaşıyorsunuz ve aynı sıkıntıları yaşıyorsunuzdur.

Ağza alınmayacak küfürler. Gençlerin ağzında birer dal sigara kendimden utandım. Bu gençler neyin peşinde yâda ne yapmaya çalışıyorlar anlamakta güç.

Gençlere yol gösteren yok, yol gösterenlerde reklam peşinde ne yapalım. Reklamsız bir mekân veya kişiler bulmak gerekir.
Sağda solda reklam peşinde koşacak kişiler bu gençlere yönelik projeler oluşturmak iyi olmaz mı ama yine reklamsız bir iş olur.
Gelin Gümüşhane ili olarak kitap okuyan bir il olalım. Buradan tüm okurlarıma sesleniyorum. Gelin birlik beraberlik içerisinde herkes 1 kitap alsın dönüşümlü okuyup. Okuduğumuz kitapları okul kütüphanelerine hediye edelim. Buradan bu kampanyayı da ben başlatmış olayım.

Kampanyamız için liste oluşturmak bilgi iletişimi için email adresime email atabilirler. Şimdiden tüm okurlarıma sağlıklı bir okur olmamız dileğiyle…

Saygılarımla.
YORUM EKLE