Akgül tam gaz devam ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü.

Akgül tam gaz devam ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde kurulan salı pazarında esnaf ziyareti gerçekleştiren Akgül, daha sonra Karayolları 101 Şube Şefliğini, DSİ 223. Şube Müdürlüğünü, Yurt-Kur İl Müdürlüğünü ve İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret ettiği kurumlarda kurum çalışanları ve yöneticileri ile bir süre sohbet eden Akgül, daha sonra ise AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kale köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar öncesi AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ile birlikte alana gelen Akgül, iftar sofralarını tek tek gezerek davetlilerle selamlaştı. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Akgül, iftar yemeği sonrası 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akgül, yaptığı açıklamada, Kale Köyünde düzenlenen iftar programında katılmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine dikkati çeken Akgül, “Bu seçimler Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişin ilk seçimi olacak. Artık eskisi gibi meclise milletvekili göndermekte kalmayacaksınız, aynı zamanda yürütmenin başı olan Cumhurbaşkanını da seçmiş olacaksınız” diye konuştu.

Türkiye’nin son 15 yılda 3.5 kat büyüme sağladığına vurgu yapan Akgül, şu ifadeleri kullandı: “Artık ülkemiz önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde ekonomisini ikiye katlayarak, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelecek. Biz son 15 yılda Türkiye’yi 3.5 kat büyütmüşsek, 5 yılda da 2 kat büyütebileceğimize inanıyoruz” 

Türkiye ekonomisinin büyümesinin birçok ülkeyi rahatsız ettiğine işaret eden Akgül, “24 Haziran seçimleri 81 milyonu ilgilendiren bir seçim olmaktan çıktı, bütün dünyanın dikkatini çeken bir seçim haline geldi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye büyümekte, gelişmekte ve küresel güçleri tedirgin etmektedir. Bugün Almanya’nın, İtalya’nın, Hollanda’nın, Amerika’nın, İsrail’in tavırlarını görüyorsunuz. Eğer Türkiye güçlü olursa Ortadoğu’daki, Afrika’daki, Balkanlar’daki, Avrasya’daki tüm mazlum ülkeler rahat bir yaşam süreceklerdir” ifadelerini kullandı. 

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ise, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Kale ve civar köylerden AK Parti milletvekili adaylarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor seviyede oy beklediğini dile getiren Köse, “Kale bizim köyümüz, buradaki herkesle geniş bir hukukumuz ve dostluğumuz var. Dolayısıyla Kale ve civar köylerden AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a adeta sandık kapatırcasına oy çıkmasını bekliyorum. Sizlerin desteklerini bekliyorum. İnşallah 24 Haziran’da Kale ve civarındaki köyler bizi mahcup etmeyecek. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER