Ateş, mitingi değerlendirdi

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cuma günü Atatürk Caddesi üzerindeki Gümüşhane mitingini değerlendirdi. 

Ateş, mitingi değerlendirdi

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, Genel Başkanları Meral Akşener’in Cuma günü Atatürk Caddesi üzerindeki Gümüşhane mitingini değerlendirdi. 

Binlerce kişinin Atatürk Caddesine Akşener’i dinlemek için geldiğini belirten Ateş, “Gümüşhane, İYİ’nin peşinde” dedi.

Mitinge katılım sağlayan cesur yüreklere teşekkür eden İYİ Parti milletvekili adayı Ali Ateş, şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkanımızı Gümüşhane'de ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Demokrasiye hasret kalmış binlerce vatandaşımız, Atatürk Caddesindeki mitingi alanını doldurdu. Çok yakın bir zamana kadar Türkiye genelinde toplantı, gösteriş ve yürüyüş yapmamıza izin verilmiyordu. Bunlar bir avuç insan, diyorlardı. Ama Cuma günü görüldü ki; bu ülkenin, iktidar partisinin koltuk hırsı uğruna harcanmasına göz yummayan binlerce insan, o bir avuç dedikleri insanların etrafında toplanmış, İYİ Hareketi dalga dalga yaymış. Çok zorladılar; fakat İYİ’nin karşısında duramadılar.”

“SAYI SAYMASINI BİLMEYEN KORKAKLAR SİYASET YAPMASIN!”

Bazı trollerin, İYİ Parti Gümüşhane mitingine daha insanlar gelmeden fotoğraf çekip, algı operasyonlarına giriştiğini kaydeden İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Ateş, gerçeği değiştirmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini ifade ederek sayı saymasını bilmeyen korkakları siyasete soyunmaması noktasında uyardı. 

Ateş, şunları söyledi: “İYİ Parti’yi çekemeyen klavye delikanlıları, bizim toy havasında geçen mitingimize gölge düşürmek için iftira yoluna gittiler. Daha miting başlamadan hatta insanlar alana yeni gelmeye başladığı sıralarda fotoğraf çekip İYİ Parti’nin kalabalığı bu, dediler. Sosyal medya hesaplarından en fazla 100-150 kişi vardı, diye yazdılar. O alandaki binlerce insanı yok saymaya kalktılar. Oysa binlerce kişinin doldurduğu o meydandakiler, sessiz çoğunluğun sadece ayak sesleriydi. İYİ Parti’nin gerçek kalabalığını, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde zaten büyük bir şok yaşayarak görecekler. Gerçeği kabullenemiyorlar, kabullenmeyi de istemiyorlar. Çünkü çok korkuyorlar. Böyle yapmaları, bizden ne kadar çok korktuklarını gösteriyor. Korkmakta da yerden göğe kadar haklılar. O, 100 kişi vardı, diye yazanları da kınamıyoruz. Demek ki ancak 100’e kadar sayabiliyorlar.”

Ateş ayrıca "İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'i ve bizleri miting alanında yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime ve İYİ insanlara teşekkür ederim. İnşallah  her şey İYİ olacak" dedi.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER