‘Cümbüş ittifakının kimlerden destek aldığını halkımızın takdirine bırakıyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, “Cümbüş ittifakının nerelerden beslendiğini kimlerden destek aldığını halkımızın takdirine bırakıyoruz” dedi.

‘Cümbüş ittifakının kimlerden destek aldığını halkımızın takdirine bırakıyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, “Cümbüş ittifakının nerelerden beslendiğini kimlerden destek aldığını halkımızın takdirine bırakıyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Akın Üstün, şehri karış karış gezerek seçim çalışmalarına devam ediyor, sıkılmadık el bırakmıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Merkez, Köse, Şiran, Torul ve Kelkit ilçelerinde programlar düzenleyen MHP heyeti önümüzdeki günlerde Kürtün ilçesinde de bir program düzenleyecek.

Gündüz saatlerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde verilen iftar programlarıyla vatandaşlarla bir araya geldikten sonra iftarın ardından sahur saatlerine kadar ziyaretlerini devam ettiren MHP heyeti, Cumhur İttifakını anlatırken partilerinin programlarından da vatandaşlara bahsediyor.

İlçe temaslarını değerlendiren MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, “Bizim için ana kucağı gibi sıcak, baba ocağı gibi güvenlidir memleket. Her köşesi birbirinden güzel olan ülkemizin her bir karış toprağı ev gibidir bize. Vatanının her köşesini ev bilenlerin vatanı savunmasının, ona hizmet etmeyi kutsal vazife bilmenin adıdır Milliyetçi Hareket Partisi. Ülke dediğin 7’den 77’ye birliktir. Bu birlik ülke dirliğinin teminatıdır. Cumhur İttifakı devletimizin birlik ve beraberliğinin gelecek nesillere aktarılmasın da ve devletimizin bekası adına bugün için en kilit nokta durumundadır” dedi.

“CÜMBÜŞ İTTİFAKININ NERELERDEN BESLENDİĞİNİ KİMLERDEN DESTEK ALDIĞINI HALKIMIZIN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının önemini kavramış bir şekilde bu ittifaka destek verdiklerini dile getiren Küçük, “Bu necip millet gereken cevabı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı, Milletvekili seçiminde ise Devlet Bahçeli’yi ve adaylarını destekleyerek sandık başında verecektir. Bu desteklemeler şüphesiz 25 Haziran’dan itibaren meclisimizi ve devletimizi daha güçlü kılacaktır. Cumhur İttifakı milletimizin ittifakıdır. Bu ittifaka karşı kurulan “cümbüş ittifakının” nerelerden beslendiğini kimlerden destek aldığını halkımızın takdirine bırakıyoruz. Ramazan ayının bereketli iftar sofralarında bizi halkımız ile buluşturan Allah’a şükürler olsun. Merkez ilçede olduğu gibi diğer ilçelerimizde aldığımız geri dönüşlerde Gümüşhanelilerin partimizi ve Cumhur İttifakını Desteklediğini gördük ve ülkemizin geleceği adına mutlu olduk” 

Her zaman her yerde Gümüşhaneli olduğunu söylemekten gurur duyduğunu ifade eden Küçük, “Ömrüm yettikçe Gümüşhane’nin maddi ve siyasi sorunlarına çözüm arayan bir kardeşiniz olarak 24 Haziran Milletvekili seçimlerinden Devlet Bey tarafından milletvekilliği adaylığına layık görülmenin gururunu yaşadım. Yaptığımız seçim çalışmaları sırasında gördük ki bu halk Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye ve Milliyetçi Hareket Partisine teveccüh etmekte ve ülkemizin geleceği adına bize inanmaktadır. Bu sevginin karşılığını verebilmek adına Gümüşhane’miz için durmadan, yorulmadan çalışacağımı beyan etmek isterim. İlimize açmış olduğumuz “Halkın Ofisi” noktalarına gelerek görüş, düşünce ve sorunlarınızı bizimle paylaşmanız; bunlara beraber çözüm üretmek bizi mesut ve bahtiyar edecektir. Vatanımıza hizmet etmenin huzurunu birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER