Ağaç, aday oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan adaylarından emekli Yarbay Bedri Ağaç, 7 Haziran seçimlerinden sonra büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduğunu belirterek, il kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Ağaç, aday oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan adaylarından emekli Yarbay Bedri Ağaç, 7 Haziran seçimlerinden sonra büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduğunu belirterek, il kongresinde aday olduğunu açıkladı.

‘CHP sahipsiz değildir!’ başlığı ile yaptığı açıklamada 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olduğunu ve partisinin oyunun yüzde 100’ün üzerinde artmasına katkıda bulunduğunu hatırlatan Ağaç, 7 Haziran seçimlerinde CHP’nin Gümüşhane’de aldığı oy aranı ve sonrasında yaşanan tartışma ortamından büyük üzüntü ve rahatsızlık duyduğunu belirtti.

CHP’nin aktif bir üyesi ve her alanda partinin gelişmesi ve büyümesi için gayret gösteren bir neferi olarak sorumluluk almaya, bu yolda taşın altına sadece elini değil gövdesini de koymaya hazır olduğunu dile getiren Ağaç, yapılacak olan İl kongresinde İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Partisini seven, sempati duyan ve güçlendirerek Gümüşhane’de daha güçlü ve etkin hale gelmesini isteyen hevesli, birikimli ve kararlı yaklaşık 100 arkadaşıyla birlikte yeni bir yönetim oluşturmak üzere iyi niyetle yola çıktıklarını kaydeden Ağaç, “Gümüşhane’deki tüm partililerimizi bizlere bu yolda destek olmaya, göreve talip olmaya ve partisine üye olmaya davet ediyorum. Hâlihazırdaki yönetimde bulunan arkadaşlarıma hizmetleri ve emekleri için teşekkür ediyorum ve parti sorumluluğu gereği bu yolda bizlerle birlikte olmalarını, bizlere destek vererek yardımcı olmalarını hassaten rica ediyorum. Hiç kimseye karşı bir ön yargımız yok. İyi niyetli ve samimi olan herkesi kucaklamak, küskün ve kırgın tek bir kişi bile bırakmamak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışmalara ve başarılara imza atabileceğimize, yapılacak ilk yerel seçimlerde en az iki Belediye Başkanlığı kazanabileceğimize yürekten inanıyorum. Diğer taraftan; alınan başarısız sonuçla ilgili spekülasyon yapan, birilerini suçlayan, kulaktan kulağa veya sanal ortamda dedikodu tarzı çirkin karalama kampanyası yapanları da esefle kınıyorum. Geçmişte veya bu seçimlerde herkim ki; “CHP Atatürk’ün Partisidir, ben CHP’liyim, Sosyal Demokratım, Solcuyum hatta Devrimciyim” deyip de, rakip sağ partilere oy veya destek verdiyse veya o partiler için oy isteyip çalıştıysa; bu insanları da en hafif ifade ile ilkesizlik, samimiyetsizlik ve tutarsızlıkla suçluyor ve şiddetle kınıyorum. Küçük hesaplarla bizimle ilgili de benzer karalama kampanyaları yapanları da bu mahalle dedikodusu tarzdaki iftiralarını ispata davet ediyorum. Eğer ispat edemezlerse de kendilerini müfteri ve ahlak yoksunu olarak ilan ediyorum. Çünkü bu çamur bizde tutmaz. Bizim nedenli partili olduğumuzu bizi tanıyan vicdan sahibi herkes bilir. Son olarak şunu İfade etmek istiyorum ki; gün birbirimizle kavga etme, birbirimize çamur atma, suçlama, entrika ve ayak oyunları ile birbirimizi yıpratma günü değil, CHP’nin Gümüşhane’de bir iktidar alternatifi ve önemli bir güç olmasına katkıda bulunma yolunda bir araya gelme, birlikte mücadele etme, bir ve diri olma günüdür. Bu onurlu mücadelemizde tüm partililerimizin iyi niyet ve samimiyetle yanımızda olacağına ve gereken desteği vereceklerine tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde eski CHP İl Başkanı Erkan Pelit'te mevcut yönetimi istifaya çağırmış ve aday olduğunu açıklamıştı.

İlgili haber:
'Derhal istifa etmelisiniz'
Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER