AK Gençler İl Danışma Meclisi toplantısı yaptı

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı'nın 5.dönem 1.il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Gençler İl Danışma Meclisi toplantısı yaptı

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı'nın 5.dönem 1.il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mert Gökduman ve çok sayıda partili katıldı.

Gençlik kolları Faaliyet raporunun okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emrah Elmahti gerçekleştirdi.

Elmahti, yürütme kurulu, yönetim kurulu, mahalle teşkilatları, üniversite teşkilatı, liselerdeki yapılanmalar ve tüm ilçelerde bulunan mevcut yapılanmalarla beraber Gümüşhane’nin en büyük gençlik teşkilatı olduklarını belirterek, “Bu noktada elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bizler insanlığın onurunu yükseltmek için kefenini cebinde taşıyan büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğiyiz. Kim olduğumuzu ve neyi temsil ettiğimizi asla unutmayacağız. Tarih büyük Türkiye’nin liderini ve yol arkadaşlarını mutlaka yazacaktır. Biz kendisinden çok şey öğrendik yiğitliği, mertliği, dik durmayı kendisinden öğrendik. Evet, kıymetli yoldaşlarım işte Ak Parti Gençlik Kollarının mayasında böyle bir İbrahim bereketi vardır” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim gençlik kolları olarak kendi hikayelerini kendilerinin yazacağını kaydeden Elmahti, “Unutmamalıyız ki aslanlar kendi hikâyelerini yazmadıkça avcıların hikâyesini dinlemeye mecbur kalır. Evet, bu dönemde tutmadığımız el, dokunmadığımız kalp, bakmadık göz bırakmayacağız. Çalınmadık kapı bizim kapımız değildir şiarı ile hareket edeceğiz. Yunus Emre’nin çok güzel bir sözü var: “Kader gayrete aşıktır.” Siyasette özne değil nesne olacağız. Mahalle mahalle sokak sokak gezip kardeşlerimizin dertleri ile dertlenip onlarla hemhal olacağız. AK Parti gençlik kollarında ben diye bir kelime yoktur biz vardır. Biz asımın nesliyiz. Bu minvalde hareket ederek unutmayacağız ki bizim kızıl elmamız ilahi kelimetullahdır. Allah’ın kelamını tüm dünyaya ilmek ilmek işleyip Osmanlının torunlarını yeniden dirilteceğiz. Ve yeni Gümüşhane’yi, yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Mert Gökduman’ın konuşmalarının ardından yapılan müzakerelerle toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER