AK Parti çalışmalara başladı

AK Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığınca İl Kadın Kolları teşkilatlarına teşkilat içi eğitim programı yapıldı.

AK Parti çalışmalara başladı

AK Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığınca İl Kadın Kolları teşkilatlarına teşkilat içi eğitim programı yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti Genel Merkezi tarafından kampanya tanıtımı ve seçim startı verilmesinin ardından Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığında da çalışmalar başladı.

Seçim çalışmalarını yürütmek üzere AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kurulduktan sonra geçtiğimiz hafta sonu seçim startı verildi.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak teşkilat içi eğitimlerin yapılacağı belirtilirken AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adil Bayraktar, “Geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile seçim koordinasyon merkezimizi kurduk ve çalışmalarımıza başladık. Halk oylaması sürecinde yapacağımız çalışmalar ve bizlere verilen görev tarihi bir görevdir. Bu süreçte ülke olarak ve millet olarak çok önemli bir değişim yaşıyoruz. Hep birlikte bu değişimi yöneteceğiz. Bu değişimi yaşarken sabırlı olacağız, üslubumuza dikkat edeceğiz, naif bir dil kullanacağız, nezaket kurallarından ayrılmayacağız ve hiçbir zaman ötekileştiren bir dilimiz olmayacak. Halk oylamasında Hayır da bir seçenek olarak sunulmuştur. Hayır seçeneğini tercih edenlerde bizim vatandaşlarımız. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. İncinsek de incitmeyeceğiz. Dileriz bu halk oylaması ülkemiz ve milletimiz için güzel sonuçlara vesile olur” dedi.

Teşkilat içi Eğitim Toplantısı Yapıldı

AK Parti SKM Başkanlığınca İl Kadın Kolları Başkanlığına teşkilat içi eğitim programı düzenlendi.  SKM başkanı, İl Yönetim Kurulu Teşkilat Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Kolları Mahalle Başkanları ile Yönetimlerinin katıldığı toplantıda teşkilatlardan görevlendirilen hatip ve hatibeler sunum yaptı.

Toplantı ile ilgili “Oldukça verimli geçti” diyen AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, “Seçim Koordinasyon Merkezimizin başkanlığında Kadın Kolları Teşkilat içi eğitim programımızı gerçekleştirdik. Soru cevap ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sunumu ile tüm teşkilat mensuplarımızın bilgilenmesini ve halk oylaması çalışmalarına hazırlanmasını sağladık. 16 nisanda yapılacak olan halk oylaması için saha çalışmalarımıza Seçim Koordinasyon Merkezimizin programları kapsamında 2 Martta start vereceğiz. Kadın Kolları Genel Başkanımız sayın Lütfiye Selva Çam hanımefendinin de dediği gibi kapı kapı dolaşacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini vatandaşlarımıza gerek ev toplantıları yaparak, gerekse kapı kapı dolaşarak seçmenimizle yüz yüze gelip elimizden geldiğince anlatacağız. Bunun içinde öncelikle biz teşkilat mensuplarının doğru bilgilenmesi gerekiyor. Teşkilat içi eğitimler bu noktada çok önemli.” Öte yandan Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan yapılacak olan halk oylaması ile ilgili “ Yapılacak olan halk oylamasının öncelikle ilimize, ülkemize ve milletimize güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER