AK Parti İl Kongresi 24 Ocak'ta

AK Parti Gümüşhane İl Kongresi 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

AK Parti İl Kongresi 24 Ocak'ta
Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti il kongrelerinin startını verdi. 29 Kasım 2014’te Erzurum İl Kongresiyle başlayacak olan İl Başkanlığı seçimleri Ocak 2015’te sona erecek. Gümüşhane İl Kongeresi ise 24 Ocak 2015’te yapılacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti il kongrelerinin startını verdi. 29 Kasım 2014’te Erzurum İl Kongresiyle başlayacak olan İl Başkanlığı seçimleri Ocak 2015’te sona erecek.

Gümüşhane AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz,  24 Ocak’ta yapılacak olan İl Kongresi için Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulundu. Gündüz yaptığı açıklamada, “Kongreler AK Parti’nin  düğünüdür. Birlik ve beraberlik içerisinde içinde güzel bir kongre yapacağız. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her seçim bizim başarımızı daha da pekiştirmiştir” dedi.

Birbirimizi üzmeden, kırmadan düğün havası içerisinde kongremizi gerçekleştireceğiz diyen Gündüz, “Milletimizden aldığımız güçle büyüyerek, milletimiz  için çalışmaya, yeni Türkiye’nin 2023 hedefine kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu kongrede de güçlü, arzulu ve dinamik kadrolar ortaya çıkaracağız. Bizim için büyük önemi olan 2015 Genel Seçimleri’nden en iyi sonucu almak için gece gündüz demeden çalışacağız. Yeni yapılacak olan il kongremizin birlik ve beraberlik içinde geçmesini diler, şimdiden Gümüşhane’mize AK Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER