AK Parti Kelkit’te aday tanıtımı yaptı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde AK Parti tarafından Milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı.

AK Parti Kelkit’te aday tanıtımı yaptı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde AK Parti tarafından Milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Partililer tarafından davul zurna ile karşılanan adaylar vatandaşlarla birlikte horon oynadıktan sonra Kelkit İlçe Müftülüğü önünden başlayan ve parti binasına kadar süren kalabalık bir heyetle yürüyüş gerçekleştirdi.

Programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve 25. dönem adayları Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, bazı AK Parti aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“BOŞ VAATLERLE ÜLKE YÖNETİLMEZ”

Parti binası önünde vatandaşlara seslenen Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, AK Parti’nin kurulduğu dönemde insanların bir kuru ekmeğin hesabını yaptıklarını, aylarca Bakanlar Kurulu’nun toplanamadığını, kriz üstüne krizle karşı karşıya kalındığını hatırlattı.

1990’lu yılların başından 2002 yılına kadar olan dönemde dünyanın hiçbir ülkesinde kriz olmadığına değinen Milletvekili Aydın, “Ona rağmen Türkiye’de 1994 yılında, 1999 yılında, 2001 yılında üst üste krizler yaşandı. Niye yaşandı bu krizler. O boş vaatler yüzünden ülkemiz bu hale geldi. Biri dedi ki, ‘Ben çiftçiye beş lira vereceğim’, diğer parti, ‘Ben 15 lira veriyorum’, bir başka parti de ‘ Ben her bir aileye bir konut veriyorum, araba veriyorum”. Kısacası ‘İki anahtar veriyorum’ dedi. Partiler hesap kitap yapmadan, devletin bütçesine gelirine giderine bakmadan o boş vaatlerle ülkeyi yönetmeye çalıştılar. Bugünkü ana muhalefetin yaptığı gibi. Hesap kitap bilmeyen bir yaklaşım içinde, halka bol vaatler vererek, halkı kandırma yoluna gitme yönünde çabaları oluyor.  Ama halkımızı kanmayacak. Halkımız o dönemleri yaşadı. Bundan sonra o dönemleri yaşamak istemiyor.” dedi.

“İSTİKRAR SÜRECEK”

Kimseden korkmadıklarını kaydede Aydın, “12 yıldan beri demokrasi için mücadele ettik. Milli iradenin hakim olması için mücadele ettik. Türkiye’nin güçlenmesi ve büyümesi için mücadelemiz devam edecektir. Bu istikrarı sürdüreceğiz. Ülkemizi geliştireceğiz, büyüteceğiz.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Feramuz Üstün ise Gümüşhane’de AK Parti’ye 25 aday adayının başvurduğunu belirterek, kendilerine teşekkür etti. Üstün, “Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli. Ama genel merkezimiz takdir etti. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da sandıkları kapatacağız. Hep birlikte Ankara’ya yeni Türkiye’nin temelleri atılırken 400 milletvekiliyle ayağımıza pranga olmuş 1980 darbesinin Anayasa’sını bir tarafa atarak yeni Milletvekillerimizle birlikte bu anayasayı değiştireceğiz.” dedi.

“KELKİT FAKÜLTESİNE KAVUŞACAK”

Üstün, Başbakan Prof.Dr. Davutoğlu’nun yarın Gümüşhane’de yapacağı mitingde Kelkit fakültesiyle ilgi çalışmaların olduğu bir dosya sunacaklarını belirterek, Kelkit Fakültesini İstiyor Platformuyla birlikte fakülteyi Kelkit’e kazandırmak istediklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 22:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER