AK Parti sahada

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımlar gerçekleştirilen aday tanıtım programının ardından AK Parti, topyekün sahada çalışmalarına başladı.

AK Parti sahada
Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımlar gerçekleştirilen aday tanıtım programının ardından AK Parti, topyekün sahada çalışmalarına başladı.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) organizasyonu AK Parti Teşkilatları ve Milletvekili adayları yoğun bir çalışma programına başladı.

26 Nisan Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun da Gümüşhane'yi diğer illerden önce tercih ederek geliyor olması hem şehirde hem de AK Parti teşkilatlarında motivasyonla beraber büyük bir heyecan oluşturdu.

Bu olumlu atmosferin devamı için AK Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezinin yaptığı programları yoğun bir şekilde tüm teşkilat üyeleri ile birlikte icra eden Milletvekili Feramuz Üstün, il, ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerini coşkulu bir şekilde devam ettiriyor.

Aday karşılama programlarından sonra ilçe merkezlerini ziyaret eden Üstün, ziyaretlerine SKM’nin belirlediği programa göre köy köy, mahalle mahalle devam ediyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren 24.Dönem Gümüşhane Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Feramuz Üstün, ‘Ne ekerseniz onu biçersiniz’ veciz sözünü yaşayarak idrak etmenin mutluluğunda olduklarını belirterek, “Hangi köşemize gitsek Ak Parti hizmeti ile ve en önemlisi vefalı bizlere gönlünü açan insanlarımızla ve onların samimiyetleri ile karşılaşıyoruz bu durum bile başlı başına biz nefis sahibi insanların alabileceği en büyük hazlardan diye düşünüyorum. Allah'a şükürler olsun ki görev yaptığımız 4 yıllık süreçte bize verilen vekaleti hakkıyla halkımız için kullanmış ve el değmemiş yer bırakmamışız. Bugün teşkilatlarımızla sabah kahvaltılı toplantının ardından 23 Nisan Etkinliklerine katıldık. Kelkit Belediye Başkanımızı, Kelkit Kaymakamımızı ziyaret ettik, Beraberimizdeki heyetle Kelkit Meslek Yüksek Okulumuzun yöneticilerini ve akademisyenlerini ziyaret ettik, Kelkit’te dolmuş durağımızı ve esnaf arkadaşlarımızı dinledik. Doğup büyüdüğüm Deredolu Belde Başkanlığını ziyaret ettik. Sadak Köyümüzü, Çamur Köyümüzü, Doğankavak Köyümüzü, Sökmen Köyümüzü, Kılıççı Köyümüzü ziyaret ettik. Yapılan yatırımları, yapılacak olanları ve köylülerimizin taleplerini yine yerinde inceledik, hasbihal eyledik. Bu yoğun Programlarımızda bizimle beraber köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerimizde bulunan bütün AK Parti sevdalılarına, teşkilat mensuplarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz'a ve Kelkit İlçe Başkanımız Yusuf Aydın'a ve misafirperverlikleri için tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bir alana hizmet için ödenek göndermek tabi ki önemlidir ama bu ödeneğin insanların başına kakılmadan hakları olanın tesliminin geçte olsa yapılmış olduğunun burukluğu ile vatandaşımıza verilmiş olduğunu görmek te beni ayrıca memnun etmiştir. Gerek ilçe başkanımıza gerek il genel meclis üyelerimize bu hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

Aday karşılama programları ve ilçe ziyaretlerinden sonra Ak Parti Genel Merkezinin görevlendirmesi ile tüm illerin yatırım kitaplarının tamamlanması için mecburen Ankara'ya dönen Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin Aydın'ın bu hafta sonuna kadar yatırım kitaplarını tamamlayıp, Gümüşhane deki çalışmalarını devam ettirecek.
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER