AK Parti Siyaset Akademisi başlıyor

AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18. dönemini düzenlediği Siyaset Akademisi’nde yeniden ders zili çalıyor. 

AK Parti Siyaset Akademisi başlıyor

AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18. dönemini düzenlediği Siyaset Akademisi’nde yeniden ders zili çalıyor. 

AK Parti’de bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” sloganıyla başlatılacak olan akademiye kayıtlar başladı. 

Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada akademinin bütün vatandaşların katılımına açık olduğunu söyledi.

Köse’nin açıklaması şu şekilde: “Partimiz AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca geleneksel hale getirilen Siyaset Akademisi programının bu yıl -1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe- sloganıyla 18. dönemini gerçekleştireceğiz. Akademimiz için kayıtlarımız başladı ve 19 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. Akademimiz katılmak isteyen bütün vatandaşlarımızın katılımına açıktır. Siyaset Akademisi programı bu yıl 8 hafta ve hafta da 2 saat olmak üzere toplam 16 saat sürecek bir temel eğitim ve 4 saatlik bir online eğitim ile tamamlanacak. Akademimizin ilk hafta dersleri Değerli Bakanlarımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız tarafından yapılacak. Daha sonraki haftalarda ise çok kıymetli eğitimciler ile programımız tamamlanacak. Bu programın siyasetimize taze kanlar ve yeni yüzler kazandıracağına inanıyoruz. Yapılacak olan eğitim ile bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlanarak çok dolu ve güzel bir program olacağı inancındayız. Başvurular internet üzerinden ya da Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığımızdan yapılacak. Detaylı bilgi almak isteyen ve katılmak isteyen bütün vatandaşlarımızı İl Başkanlığımıza bekliyoruz.”   
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER