AK Parti’den coşkulu Kelkit mitingi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları, 1 Kasım’da yapılacak olan 26.dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesinde son gün Kelkit ilçesinde miting düzenledi.

AK Parti’den coşkulu Kelkit mitingi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları, 1 Kasım’da yapılacak olan 26.dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesinde son gün Kelkit ilçesinde miting düzenledi.

Aydın Doğan Caddesinde yapılan mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, mitinge 22. Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, 24. Dönem Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın, AK Parti İlçe Teşkilatları, İl Meclis Üyeleri, AK Parti Milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş katıldı.

Mitingde konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Cihan Pektaş, Kelkitlileri selamlayarak şunları söyledi: “7 Haziran seçimlerinde sonra İsrail sevindi, Batı sevindi. Kimler üzüldü? Filistinli Mehmet üzüldü, esnaf üzüldü, dünya mazlumları üzüldü. Yüzyıllar boyunca onların istediği gibi yaşadık. Sağcı dediler sağcı olduk, solcu dediler solcu olduk. Şunu yiyeceksiniz dediler onları istediği yedik. Onların istekleri şeyleri giydik. Onların silahlarını kullandık. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları ne zaman geldi işte o zaman kendi tanklarımızı yaptık, kendi yazılımlarımızı kullandık. Türkiye kendi ayakları üzerine ne zaman basmaya başladı şer odakları o zaman harekete geçerek Türkiye’yi yıpratmaya, kendilerine muhtaç hale düşürmeye başladılar. Değerli kardeşlerim 1 Kasım seçimleri tekrar ayaklarımızı yere sağlam basma seçimidir. 1 Kasım seçimleri dünya mazlumlarının seçimidir. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin gelecek yarınları seçimleridir. Onun için yarın sandıklara gidip Türkiye’nin istikrarına oy verelim”

Sık sık sloganlar ile kesilen konuşmasında Pektaş, Kelkit’te yapılan hizmetleri sayarak hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER