‘Ben AK ailemin bir neferiyim’

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Aydın Pişiren, teşkilat ziyaretlerini devam ettiriyor.

‘Ben AK ailemin bir neferiyim’
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Aydın Pişiren, teşkilat ziyaretlerini devam ettiriyor.

Teşkilatlardan gördüğü sıcak ilgi ve alakanın kendisini daha çok motive ettiğini ifade eden Pişiren, siyasi sevginin egemen olduğu bir teşkilat anlayışının olması gerektiğini vurgulayarak, adayın teşkilat terbiyesi ve ahlakıyla donanımlı olması gerektiğini söyledi.

Adayın teşkilatların her kademesiyle ağlayıp, gülmesi, hüznüyle hüzünlenip, sevgisini paylaşması gerektiğini kaydeden Pişiren, “Ben eski siyasi birikimimle kurucusu olduğum teşkilatlarımızın her kademesinde görev alarak tozunu yutarak teşkilatımızın içinde yetiştim. Teşkilatlarımızın ne istediğini ve ne beklediğini biliyorum. Zira ben onlardan biriyim. Teşkilatımızla sevgi bütünlüğü içinde tüm Gümüşhanemizi en iyi şekilde temsil edeceğime inandığım için aday adayı oldum. Birikimimin ve donanımımın bunun için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bunun içinde teşkilatlarımdan karşılık bulacağıma inanıyorum.

“BEN AK AİLENİN BİR NEFERİYİM”

AK ailem vefalıdır, ferasetlidir, seçicidir, sağduyuludur. Ben kendimi aileme emanet ediyorum. Tüm teşkilatlarımı sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyor dua ve desteklerini bekliyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER