Canlı, basın toplantısı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayı ve Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenlediği basın toplantısında milletin kendilerine karşı büyük bir teveccühü olduğunu söyledi.

Canlı, basın toplantısı düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayı ve Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, düzenlediği basın toplantısında milletin kendilerine karşı büyük bir teveccühü olduğunu söyledi.

Beraberinde MHP İl Başkanı Ali Ateş ve eşi Müzeyyen Canlı ile Tarihi Özdenoğlu Konağında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin karşısına geçen Canlı, toplumun en büyük yaralarından birisinin baskı olduğunu savunarak, toplumu bu yaradan kurtarmak gerektiğine vurgu yaptı.

"İLK HEDEFİMİZ 2-0 YAPMAK"

AK Parti’de artık heyecan kalmadığını, görüntü ve söylemlerin değiştiğini iddia eden Canlı, birinci parti olmanın hayal olmadığını ve bunu başaracaklarını söyledi. Canlı, baskılara rağmen halkın kendilerine sıcak davrandığını belirterek, “İlk hedefimiz tabiî ki 1. parti olmak 2-0 yapmak. İkinci hedefimiz ise 1-1.” dedi.

“İNSANLARIN BÜYÜK TEVECCÜHÜ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

Gittiği her ilçede, köyde, mahallede insanların kendisini tanıdığını ve büyük teveccüh gösterdiklerini ifade eden Canlı, “İyi çalışılmış bir seçim beyannamesi hazırlandı. Toplumsal onarım ve huzurlu gelecek adında seçim beyannamemiz hazırlandı. Taşeronlaşma bizim toplumumuzun yüz karası. İşten çıkarılma algısı bireyin dünyasını karartıyor. Toplumuz baskı altında. Siyasi düşüncelerini ortaya koyamıyor. Birey düşüncesini baskı altında kalmadan ifade edebilmeli. Herkes kendi düşüncesine rahatlıkla ortaya koyabilmeli. Toplum ancak bu şekilde gelişebilir.” ifadelerini kullandı.

“İKTİDAR PARTİSİNİN SİYASİ ETKİNLİKLERİNE MÜDÜRLER KATILIYOR”

İktidar partisinin ilçelerde güç gösterileri düzenlediğini ve bu etkinliklere ilçe müdürleri ve okul müdürlerinin de katıldığını dile getiren Canlı, “Böyle bir şey olamaz.  Buradan Sayın Valimi göreve davet ediyorum. Bizim arazide yaşadığımız en büyük sıkıntının bu olduğunu belirtmek istiyorum. Dün bir muhtar arkadaşımla konuşurken düşüncesini bizden yana olmakla beraber ‘kimse duymasın’ diyor. Bana şunu söyleyebilir: ‘Sizi beğenmiyorum diyebilirsin, sizin partinizi sevmiyorum. Dolayısıyla oy vermeyeceğim’ diyebilirsin. Ama ben size oy verirsem bana hizmet gelmez mantığı olacak iş mi? Yarın ben sana oy vermedin diye hizmet getirmezsem bu benim için yüz karasıdır. Dolayısıyla toplumu bu yaradan kurtarmak lazım.” diye konuştu.

“KARALAMA YAPMADAN KENDİ DÜŞÜNCELERİMİZİ VE YAPACAKLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ”

Seçim sürecinde karalama kampanyalarından ziyade kendi düşüncelerini ve yapacaklarını toplumla paylaştıklarını ifade eden Canlı, toplumun değişik kesimleriyle görüşmenin ve aldıkları pozitif enerjinin etkisi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu süreçte geçmiş tecrübelerden de faydalanıyoruz. Geçmişteki Milletvekillerinin tutum ve davranışlarının toplumdaki karşılığı nedir, hangisi karşılık buluyor gibi bu tür tespitlerimiz de oluyor. Dolayısıyla bunlardan da ders alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

“GÖNÜL ADAMI OLMAK GEREK”

İnsanların gönüllerine giren gönül adamı olmak gerektiğine vurgu yapan Canlı, sözlerini şöyle sonlandırdı: “İnsanların gönlüne girmediğin sürece yapmış olduğun işlerin hiçbir faydası yok. Toplumun hassas olduğu hem milli hem manevi değerlerinin mecliste iyi savunulması gerekir. Toplumun Milletvekilinden beklediği ona her an ulaşabilmesidir. Gümüşhane’mizin en büyük sorunu işsizlik. Toplumun bizden beklediği en büyük sıkıntı iş. Bu nedenle Devlet girişimcinin önünü açmalı, teşvik sistemi geliştirilmeli. Bu yüzden eğer Milletvekili olursak Gümüşhane’ye yapabileceğimiz en güzel hizmetlerden bir tanesi istihdam yaratacak projelerin altyapısını ve girişimcileri bu tarafa çekecek yatırımları yapmak. İşçinin alın terinin ve emeğinin savunucusu kamu çalışanlarının hak hukuk takipçisi. Kamu çalışanları şuna bakmalı. İşini düzgün yapıyorsa bunun bir teminatı olmalı. Bunun da takipçisi olacağımı belirtmek isterim. Her şeyden önce toplumda görmüş olduğumuz desteğin devamını sağlamak için şunu hissettim. Çok çalışmanı gerekiyor. Toplumun her sıkıntısında yanında olmanız gerekiyor. Eğer rahatınıza düşkünseniz bu göreve talip olmamanız gerekiyor. Bu görev rahatına düşkün olanın görevi değil. Bu görev özveri, çalışma istiyor. Hiçbir zaman eleştiriden kaçmadık. Eleşriden faydalanmayı amaç edindik. Çünkü eleştiri kültürü insanları daha güzel ve daha doğru şeyler yapmasına vesile oluyor. Akıllı bir yönetici gelen her eleştiriden faydalanması lazım.”

“SANDIKLARIMIZA BU DÖNEM SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Canlı’nın partisinin genel politikayla ilgili söylemleri ve partisinin seçim beyannamesini aktarmasının ardından söz alan MHP İl Başkanı Ali Ateş de 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sandık güvenliği konusunda teşkilat olarak çalışma yaptıklarını belirterek, “Görevliler eğitiliyor, bilinçlendiriliyor. Partimiz asil ve yedek olmak üzere bütün sandıklarda görevlendirme yapmıştır. Sandıklarımıza bu dönem sahip çıkacağız.” dedi.

“PARTİMİZE KARŞI BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

Göreve geldiği 18 Ocak 2015 tarihinden bugüne Gümüşhane’de MHP’yi başarıya ulaştıracak ve birinci parti yapacak çalışmaların içerisinde girdiklerini belirten Ateş, “7 Haziran’da bu yaptığımız çalışmaların neticesini alacağımıza ve Gümüşhane’de MHP’yi birinci parti yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bugüne kadar yaptığımız ilçe çalışmaları, belde çalışmaları ve köy çalışmalarında halkımızın adaylarımıza ve MHP’ye karşı müthiş bir teveccühünün olduğunu gördük. Bunu sandığa yansıtırsak başarıyı yakalamamak elde değil. 7 Haziran’da MHP’yi birinci parti yapacağız. Bu başarıyı yakalamamızda insanlarımızın bizim adaylarımıza ve partimize karşı duyarsız kalmamaları bunu sağlayacaktır.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER