Canlı’dan Balkon Konuşması

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları kent merkezinde sevinç gösterilerinde bulundu.

Canlı’dan Balkon Konuşması
Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları kent merkezinde sevinç gösterilerinde bulundu.

MHP İl Başkanı Ali Ateş ve Milletvekili adayı Mustafa Canlı, parti yöneticileriyle birlikte Fatih Parkı önünde vatandaşları selamladı.

Parti binasından parkta bulunan çay salonunun üst katına çıkana kadar vatandaşların sevgi gösterisine maruz alan Canlı, yaptığı konuşmada milletin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, bundan sonra sorumluluklarının daha da arttığını söyledi.

İnsanların kendilerine umut bağladığını kaydeden Canlı, “Bu umudu boşa çıkarmamalıyız. Çok çalışmalıyız. Kimseye bir kızgınlığım yok. Bize destek veren de vermeyen de bu toplumun en muteber insanlarıdır. Biz insanları bize oy verdi-vermedi diye ayırt etmeyeceğiz. Oy veren de bizim kardeşimiz, vermeyen de kardeşimizdir. Bizim yüreğimizde insan sevgisi var. Halka hizmet etki hakka hizmet edesin anlayışını düstur edineceğiz, herkese eşit davranacağız. Bizim dışımızda bizim başarılı olmamız için dua eden isimsiz kahramanlara selam olsun. Başka siyasi parti mensubu olup ta bize oy veren kardeşlerimiz olduğunu ben biliyorum. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin çok zor şartlardan geçtiğini ifade eden Canlı, “Halk nasıl bir karar verirse onların verdiği karar başımızın tacıdır. 24 saat hizmetinizde olacağız, çalışacağız. Sizden asla kopmayacağız. Bu toplumun bir parçası olacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da böyle olmak bizim boynuzun borcu olsun. Bize katkı koyan, destek veren insanların hepsine teşekkür ediyorum. Birbirimizi kırmayacak, seveceğiz. Çalışacağız, çalışacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ali Ateş ise “Bu başarı sizlerindir. Bizler bu yola çıkarken sizlere güvenerek çıktık. Sizler bizleri mahcup etmediniz, Allah’ın izni ile biz de sizleri mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı sevinç gösterileri nedeniyle kent merkezinde trafik akışı bir süre kesintiye uğrarken, araçlarla konvoy yapan partililer geç saatlere kadar gösterilerini sürdürdü.
Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER