Cansız, Müracaat Etti

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı Harun Cansız da müracaat etti.

Cansız, Müracaat Etti
AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı Harun Cansız da müracaat etti.

Harun Cansız Kimdir?

1974 yılında Gümüşhane İli Şiran İlçesi Bahçeli (Aşağı Gersut) köyünde dünyaya gelen Harun Cansız, tahsil hayatını Ankara’da vatani görevini ise Malatya’da tamamlamıştır.

İş Hayatı

1997-2005 yılları arasında Altındağ Belediye Başkanlığının farklı birimlerinde; Yöneticilik, Genel Koordinatörlük Ve Başkan Danışmanlığı, 2005-2015 yıları arasında İçişleri Bakanlığında sırasıyla; Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Dış İlişkiler Ve Avrupa Birliği Dairesi Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği ve Kontrolörler Başkanlığının değişik birimlerinde görev yaptı.

Cemiyet Hayatı

Harun Cansız 1992-1994 yılları arasında Milli Gençlik Vakfında Yönetim Kurulu Üyeliği, 1999-2002 yılları arasında Altındağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlığı, Yeni Altındağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanlığı ile Kızılcahamam Belediyesi ve Altındağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanlığı, 2002-2004 yılları arasında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mali Genel Sekreterliği yaptı. Hüdai Vakfı Teşekküllü Milli ve Manevi Hassasiyetlere sahip  büyük bir sivil toplum kuruluşu olan Medya Platformu Başkanlığına 2015 yılında seçilen Harun Cansız, halen bu görevi sürdürmektedir.

Siyaset Hayatı

Siyaset hayatına 1992 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı ile başlayan Harun Cansız, 1994 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Harun Cansız, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde yeniden AK parti Gümüşhane Milletvekili adaya dayı olmuştur.

Aile Hayatı

Halkın içinde bir yaşam tarzı benimseyen cansız, hayatın her döneminde insanlara hizmet etmeyi şiar edilmiş ve bu düşüncelerle hayatını idame ettirmiştir. Cansız evli ve 4 çocuk babasıdır.
Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER