'Dünya Lideri Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Memleketimize Hayırlı Olsun'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini söyledi.

'Dünya Lideri Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Memleketimize Hayırlı Olsun'
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini söyledi.

“ERDOĞAN, KARİZMASI VE LİDERLİĞİYLE SINIRLARI TÜRKİYE’Yİ AŞAN BİR DÜNYA LİDERİDİR”

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydın, “Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüce rabbimin isteğiyle, milli iradenin desteklemesi sonucu Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı oldu. Erdoğan, karizması ve liderliğiyle sınırları Türkiye’yi aşan bir dünya lideridir. Türkiye’nin siyasal, sosyal ve ekonomik anlamda yeni ve güçlü bir döneme adım attığını düşünüyorum. Zaten 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye, Ortadoğu’da ve Dünya’da adından söz edilen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu bölge ülkeleri ve Dünya’nın benimsediği ve kabul ettiği bir gerçek. Bunun yanında Başbakanımız halkın arasından gelen, basamakları teker teker çıkan, halkın sorunlarını çok iyi bilen, vatandaşıyla teması yüksek olan bir lider. Erdoğan bence, Türkiye’nin özlediği liderdir. Vatandaş, Erdoğan’da kendisini buluyor, samimiyeti buluyor.” dedi.

“YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA BİRLİKTE TÜRKİYE’Yİ ÇOK DAHA GÜZEL, AYDIN BİR GELECEK BEKLİYOR”

Seçim sonuçlarıyla birlikte Başbakan Erdoğan’a gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı memnuniyetini dile getiren Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la çıktığı bu yolda birlikte olabilmek, AK davanın içerisinde yer almak bizim için gurur ve onurdur. Bizler seçim süresince ve seçim öncesinde bölgemiz Gümüşhane’de, Yaylalarda, sokaklarda, mahallelerde, köylerde, beldelerde, kısacası şehrimizin her yerinde gece- gündüz demeden vatandaşın nabzını tuttuk. Yaptığımız alt yapı çalışmaları sonucunda yaylada olan vatandaşlarımızı sandığa taşıdık. Bir oy bir oydur dedik. Sayın Erdoğan’ın çıktığı bu yolda her daim onunla birlikte AK davaya hizmet ettik ve çalışmalarımızın neticesini çok şükür elde ettik. İnşallah yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’yi çok daha güzel, aydın bir gelecek bekliyor. Tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“GÜMÜŞHANE REKOR OYLA MİLLETİN ADAMININ ARKASINDA DURDU”

Gümüşhane’de Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yüksek oy alacaklarını beyan ettiklerini hatırlatan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “Gümüşhane’miz, sözünün eri topraklarımız verdiği sözü tuttu ve Türkiye’de dereceye girerek rekor oy oranıyla milletin adamının arkasında durdu. Seçim süresince bize destek veren tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER