Eryılmaz Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, İlçe başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Eryılmaz Adaylığını Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz,  İlçe başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Eryılmaz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 7 Haziran’da yapılan milletvekili genel seçimleri sürecinde yaşananların değerlendirmesini yaptı.

Daha çok çalışılması gerektiğini, halkla birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Eryılmaz, “Görevde bulunduğum 3 yıl süre içerisinde elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Bu süre içerisinde elimizden ne geliyorsa dilimizin döndüğü kadar her şartta partimize katkı sunmak adına çalıştık. Yapabildiklerimiz ve yapamadıklarımız olmuştur. Partimizin üye sayısı ve yapısından tutun da gençlik kolları ve kadın kolları için yaptığımız çalışmalar net olarak görülmektedir” dedi.

“ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Çalışmaların daha güçlü ve daha iyi yapılması gerektiğini belirten Eryılmaz, “Hepimizin de bildiği gibi siyaset yapmak gönül ve zaman işidir. Başarının bir ekip işi ile geleceği gerçeğini de anlamış bulunmaktayız. Partimizin daha başarılı olabilmesi ve beklenen başarıyı yakalayabilmesi için çok çalışmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA HAZIRIM”

Öncelikli amacının örgüt tabanını sağlam bir zemine oturtarak gelecek için daha sağlıklı fikirler üretmek amacında olduklarını dile getiren Eryılmaz, “Şunu açıkça belirtmek istiyorum ki her işte olduğu gibi politikada da emek vermeden bir yere gelmek hiç de etik değildir. Aday olacak arkadaşlarımın öncelikle sosyal demokrat felsefeyi örgüt içerisinde yaşayarak benimsemeleri, emek vermeleri ve camiayı çok iyi tanımaları gerektiğini düşünüyorum. İnsanın önce ideolojik olarak pişmesi ve sonra da bazı görevlere talip olmasını gerektiği düşüncesindeyim. Örgüt olarak bizimle çalışmak isteyen tüm partililerimizle omuz omuza çalışmaya hazır olduğumuzu ve başarının da böyle birlikteliklerle yakalanacağını düşünmekteyim” şeklinde konuştu.

“KURACAĞIMIZ EKİPLE BAŞARILI OLACAĞIZ”

Parti arkadaşlarının kendisi gibi düşündüğünü umduğunu, siyasetin emek, çaba, özveri istediğini hatırlatan Eryılmaz, “Amacım bunları birleştirerek Partimizi Gümüşhane’yi her platformda ileriye taşımak olacaktır. Kuracağımız ekiple birlikte başarılı olacağımı düşünüyorum. CHP’nin başarılı olmaktan başka şansı bulunmamaktadır. Bende bu ekibin bir parçası olmaktan mutluyum” dedi.

Ramazan Yetim

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER