İYİ Parti’nin yeni yönetimi belli oldu

Kuruluşunun 1.yılını kutlayan İYİ Parti’de Gümüşhane teşkilatı İl Başkanı Ali Ateş başkanlığında yeniden yapılandırıldı.

İYİ Parti’nin yeni yönetimi belli oldu

Kuruluşunun 1.yılını kutlayan İYİ Parti’de Gümüşhane teşkilatı İl Başkanı Ali Ateş başkanlığında yeniden yapılandırıldı.

Partinin kurucu başkanı da olan Ateş, parti genel merkezinin atamasıyla seçim sürecinin ardından yeniden Gümüşhane İl Başkanı olarak atandı.

Partiyi yeniden yapılandırmak ve güçlendirmek için yürüttükleri çalışmalar neticesinde İl Yönetim Kurulunun oluşturulduğu bilgisini aktaran Ateş, ilk hedeflerinin yaklaşan yerel seçimler olduğunu söyledi.

İl teşkilatının oluşturulmasının ardından, ihtiyaç duyulan ilçelerde de gerekli çalışmaların başlatıldığını ve tamamlanma aşamasına gelindiğini kaydeden Ateş, “Öncelikli hedefimiz yaklaşmakta olan yerel seçimlerde, ilimizi İYİ şehirler ve akıllı şehirler vizyonu ile tanıştırmak için çalınmadık kapı, kucaklanmadık vatandaş bırakmamak için seferberlik başlatmaktır” dedi.

Türk milletine mensubiyet şuuruyla bağlı herkesi kendileriyle birlikte yol almaya davet eden Ateş, “Bu vesile ile çok önemli gördüğümüz bir konuyu da siz değerli hemşerilerimizle paylaşmak istiyoruz. Son zamanlarda, ilimizde yerel seçim sürecinde partimiz ile ilgili olarak bazı spekülasyonların dolaştığı tarafımızca tespit edilmiştir. İYİ Parti olarak siz değerli hemşerilerimizden, partimizin yetkili organlarınca yapılacak olan açıklamaları dikkate almanızı, bunun dışındaki her türlü dedikodu ve spekülasyonlara itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz. Yeni oluşturulan İl Yönetim Kurulumuzun, Vatanımıza, Yüce Türk Milletine, İlimize ve İYİ Parti ailesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

İYİ Parti’nin 49 kişilik yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Ali Ateş, Zeki Karakaş, Nurgül Özener, Bayram Akçay, Arif Hikmet Eskicioğlu, Zahide Perktaş, Kenan Koç, Halil Çimen, Kadir Dolan, Ahmet Akbulut, Ali Kural, Nurettin Üçel, Mehmet Buğra Çiçek, Turan Özdemir, Abdulhalim Tarhan Mısırlıoğlu, Neşe Çakmak Gültekin, Hakan Aykutan, Tayfur Ağaç, Cemil Türkyılmaz, Nurten Tutçu, Cengiz Günday, Nuri Aksu, Hamza Yıldırım, Ramazan Altuntaş, Neriman Dede Çullu, Doğangül Kaya, Yakup Dolan, Bina Saran, Ercan Kabal, Cengiz Ağaç, Kasım Demir, Bayram Şibil, Müzeyyen Canlı, Yusuf Atay, Abdulkadir Şahbenderoğlu, Asuman Dursunoğlu, Şahin Kocabıyık, Şafak Şahin, Filiz Özdoğan, Ali Haydar Korkut, Orhan Gündüz, Muharrem Özdener, Halil Kızılet, Metin Berker, Ali Okumuş, Yahya Günday, Rukiye Yavuz, Gökçe Şenal, Hakan Demir

13 kişilik İl Disiplin Kurulu da şu isimlerden oluştu:

Mehmet Beşiroğlu, Erdoğan Kadakal, Şerafettin Yakut, Temel Nas, Turan Ataman, Yaşar Koç, Fazlı Uğur, Osman Nuri Hapencioğlu, Ramazan Balki, Ferda Gürses, Selahattin Döner, Ali Satmak, Birgül Canlı

Yönetim kurulunun ilk toplantısının ardından oluşturulan görev dağılımı da şöyle:

Ali ATEŞ        : İl Başkanı
Cengiz GÜNDAY    : İl Sekreteri ve Parti Sözcüsü
Nuri AKSU        : İl Muhasibi
Bayram AKÇAY    : İl Başkan Yardımcısı
Kadir DOLAN         : İl Başkan Yardımcısı
M. Buğra ÇİÇEK    : Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Kenan KOÇ        : Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Tayfur AĞAÇ        : AR-GE
Ahmet AKBULUT    : Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Nurgül ÖZENER    : Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Hakan AYKUTAN    : Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımlardan Sorumlu İl Başk.Yard.
Zeki KARAKAŞ    : Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Neşe Çakmak GÜLTEKİN : Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başk.Yard.
Yakup DOLAN        : Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başk.Yard.
Ali KURAL        : Eğitim, Kültür ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Zahide PERKTAŞ    : Kadından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı
Kasım DEMİR        : Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başk.Yard.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER