Kara: ‘Gümüşhane’nin AK Parti 3.Sıra Milletvekili Adayıyım’

AK Parti’nin Gümüşhane’de ki en genç Milletvekili aday adayı olan Abdulbaki Kara, adayların belirlenmesinin ardından 7 Haziran seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kara: ‘Gümüşhane’nin AK Parti 3.Sıra Milletvekili Adayıyım’
AK Parti’nin Gümüşhane’de ki en genç Milletvekili aday adayı olan Abdulbaki Kara, adayların belirlenmesinin ardından 7 Haziran seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Memlekete hizmet sevdası ile AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili aday adayı olduğunu ve 65 günlük zaman zarfında şahsından ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen tğn Gümüşhanelilere, AK Parti teşkilatlarına ve tüm dost, akraba ve arkadaşları ile Gümüşhane’nin ulusal ve yerel basınına teşekkür eden Kara, 25 aday adayının da çok değerli olduğunu belirterek, “Nihayetinde listeye girecek olan aday sayısı belliydi. 25 aday adayı içinden hangisi bu sıralamada yer alsa Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edecek olduklarına inancımız tamdı. Bu süreç sonunda AK Parti Genel Merkezinde yapılan değerlendirme neticesinde ilimizden milletvekili adayı olarak Mevcut Milletvekillerimiz Sayın Doç.Dr Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün Milletvekili adayı olarak gösterilmişlerdir. Açıklanan aday listesinin İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kendisinin de Gümüşhane’nin AK Parti 3. sıra Milletvekili adayı olarak daha yüksek oy oranı için gayret göstereceğini kaydeden Kara, şunları söyledi: “Bundan sonra İl Başkanımıza söz verdiğimiz gibi, teşkilatçılığın gereği olarak davamızın ve ülkemizin bekası için aynı şevk ve azimle bugünden itibaren çalışmaya ve Gümüşhane’deki 2-0 hedefini daha yüksek oy oranı ile almak için gayret göstereceğim. Gümüşhane her zaman en doğru tercihi yapmış AK Parti’ye her seçimde desteğini kat kat arttırarak sürdürmüştür. Bu seçimde de Gümüşhane’mizin 2023 hedeflerine ulaşması adına en büyük desteği partimize vereceklerine inancım tamdır. Aday Adaylık sürecinde birlikte centilmence yarıştığımız hepsi birbirinden kıymetli Aday Adaylarımıza gösterdikleri yakın dostluktan dolayı şükranlarımı sunarım. Şüphesiz ki takdir ve nasip yüce Allah’ındır, bize düşen ise takdire razı olmaktır. İsimler fanidir ama dava baki’dir. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor,saygılar sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER