Karabulut teşekkür etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Niyazi Karabulut, Milletvekili aday adaylığı süreci ile ilgili bir açıklama yaptı.

Karabulut teşekkür etti
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Niyazi Karabulut, Milletvekili aday adaylığı süreci ile ilgili bir açıklama yaptı.

Adayların fazla olmasının AK Parti’nin bir zenginliği olduğunu belirten Karabulut, “27 yılı aşkın bir süredir devlet memuru olarak kamu hizmeti ifa ettim. Görevlerimde edindiğim tecrübelerimi, birikimlerimi memleketim Gümüşhane’ye ve hemşehrilerimize hizmete çevirebilme düşüncesiyle AK Partimizden milletvekili aday adaylığına başvurarak yeni Türkiyenin inşasında görev almayı arzu ettim. Çok değerli aday adaylarımız vardı, hepsi bu kutlu göreve talip oldu. Adaylarımızın fazlalığı partimizin zenginliğinin göstergesiydi. Genel merkezin tercihi hepimiz için önemlidir.” dedi.

AK Parti teşkilatının birçok seçimden başarıyla çıktığını, son olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde derece yaparak Türkiye üçüncüsü olduğunu ve aynı performansı 7 Haziran seçimlerinde de göstereceğini kaydeden Karabulut, şunları söyledi: “Genel merkezimiz mevcut vekillerimizle devam kararı almıştır. Seçim sürecinin şimdiden hayırlı olmasını, hayırla sonuçlanmasını Cenabı Hak’tan temenni ediyorum. Son 13 yıldır ülke genelinde uyguladığı projelerle, büyük hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan, uluslararası camianın saygın ve etkin bir aktörü haline getiren AK Parti saflarında bir nefer olarak çalışmak ve bu hizmetlerin peşinde koşmaktır bize yakışan. Seçim sürecinde teşkilatımızla beraber adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarında aktif olarak katkı koymaya devam edeceğim. 2023 vizyonu doğrultusunda güçlü Türkiye’nin inşası için ülkemize, milletimize, Gümüşhane’mize daha fazla hizmet verebilmek için ve hep birlikte Yeni Türkiye için yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Allah bu yolculuğumuzu hayırlı etsin, evvela bütün ülkemize, milletimize dirlik versin, düzenlik versin Allah istikrarımızı bozdurmasın. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin memleketimize milletimize, Gümüşhane’mize, partimize, hepimize hayırlar getirmesini diler; aday adaylığı sürecinde ilgi ve desteklerini esirgemeyen başta aileme, parti teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm hemşehrilerimize teşekkür eder hürmet ve saygılarımı sunarım.”
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER