Köse’den kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Köse’den kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında 16 yıldır halkın oyları ile tek başına iktidar olan AK Parti’nin birer neferleri oldukları için gurur duyduklarını belirterek, partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı. 

 “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihimizde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur” diyen Köse, “AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmaktır” ifadelerini kullandı. 

Köse, “AK Parti'nin kuruluşu, Türkiye için yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Gerek ülkemiz gerekse ilimizde AK Parti ile birlikte yapılan büyük hizmetler herkesçe bilinmektedir. Her dönem ayağımıza prangalar vurmaya çalışan şer güçlere karşı halkımız gereken cevabı vermiş ve Türkiye'nin gelişmesini istemeyen bir takım terör örgütlerine rağmen, ekonomi, sağlık, eğitim, kalkınma gibi birçok alanda Türkiye, sayılı gelişmiş ülkeler arasına girmeyi başarmıştır. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. AK kadroların bir neferi olarak 16 yıllık süreç içerisinde partimizin kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, milletvekillerimiz, il başkanlarımızı, ilçe başkanlarımızı, ilçe ve belde başkanlarımızı, meclis üyelerimize kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve görev almış herkese teşekkür ediyorum. Partimizin tüm birimlerinde görev alan dava arkadaşlarımızı ziyaret ediyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dimdik yürümeye devam edeceğiz. Partimizin 16. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza, tüm dünyaya ve Gümüşhane 'ye hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER