MHP Merkez İlçe'de Özener'le devam dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Merkez ilçe kongresi yapıldı. Mevcut başkan Nurgül Özener yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Merkez İlçe'de Özener'le devam dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Merkez ilçe kongresi yapıldı. 

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı olağan kongrede mevcut başkan Nurgül Özener yeniden başkanlığa seçildi.

Divan başkanlığını MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Musa Küçük’ün yaptığı kongreye Bekir Kasap, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Küçük, 17 ve 25 Aralık operasyonları üzerinden hükümeti eleştirirken, Türkiye’de bu konuyla ilgili yapmak istedikleri konferansların engellenmek istediğini savunarak, “Biz ülkücü ve Türk Milliyetçisiyiz. Ülkücüler hiçbir beşeri gücün karşısında boyun eğmez ve ülkücüler diz çökmez.” dedi.

İl Başkanı Orhan Mazman ve adaylar Muharrem Alperen ve Nurgül Özener’in birer selam konuşması yaptığı kongrede daha sonra seçime geçildi. Kayıtlı 415 delegeden 288’inin oy verdiği seçimlerde mevcut başkan Nurgül Özener 201 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Muharrem Alperen 83 oy aldı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

Başkan Özener’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mevlüt Bektaş, Zahide Perktaş, Şahin Kocabıyık, Bülent Berker, Şakir Kaban, Yaşar Koç, Ali Yakut, Emre Pezük, Hanım Şahin, Samet Canlı, Reşit Alkaç, Barış Artun, Sadık Coşkun, Yusuf Fıçıcı
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER