'Milletvekili Olacak Ben Değilim, Sizin İdeallerinizdir'

AK Parti Gümüşhane 25.dönem Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Avukat Metin Arslan’ın davetinde gazetecilerle bir araya geldi.

'Milletvekili Olacak Ben Değilim, Sizin İdeallerinizdir'
AK Parti Gümüşhane 25.dönem Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Avukat Metin Arslan’ın davetinde gazetecilerle bir araya geldi.

Tarihi Balyemez konağında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayül yoklamasına değinen Pektaş, temayül yoklamasında katılımın yüzde 86 olmasının ciddi bir oran olduğunu belirterek, bunun da insanların sandığa sahip çıkması adına güzel bir olay olduğunu söyledi.

“DEMOKRASİ HER SEÇİMDE BİRAZ DAHA GELİŞİYOR”

Türkiye’de her seçimde demokrasinin biraz daha geliştiğine vurgu yapan Pektaş, AK Parti’nin hizmetlerinin oyunu da sürekli artırmasına neden olduğunu kaydetti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin başında olmamasının bazı çevreleri sevindirdiğini fakat boşuna sevindiklerini dile getiren Pektaş, AK Parti artık kurumsallaştığını belirterek 7 Haziran seçimlerinde Gümüşhane’de 2 milletvekilinin de yine AK Parti’den olacağını söyledi.

“BU MİLLET HER DEFASINDA KÜLLERİNDEN DOĞMUŞTUR”

Türkiye’nin şuanki halini pistten havalanmak üzere olan uçağa benzeten Pektaş, “Önünü kesmeye çalıştılar ama başaramadılar. Anadolu’nun mayası o kadar güçlü ki kıymık bile koparamıyorlar. Herkes halkın iradesine saygı duyacak. Merhum Erbakan hocaya bir yıl bile tahammül edemediler. 28 Şubat’ta toplumun yüzde 80’ini karşılarına aldılar. Bu millet her defasında küllerinden doğmuştur. 7 Haziran’da AK Parti çok daha güçlü olarak seçimlerden çıkacaktır. İdeal listeyle rekor oyla Gümüşhane’de 2-0 yaparız.” dedi.

HİZMET, RIZA, DUA

Sahada yaptığı çalışmalar sırasında vatandaşların kendisiyle ilgili teveccühünün memnuniyet verici olduğunu belirten Pektaş, üç gayesinin hizmet etmek, Allah’ın rızasını kazanmak ve hemşehrilerinin duasını almak olduğunu söyledi.

“MİLLETVEKİLİ OLACAK BEN DEĞİLİM, SİZİN İDEALLERİNİZDİR”

“Milletvekili olacak ben değilim, sizin ideallerinizdir” diye konuşan Pektaş, Gümüşhane’ye çok daha büyük hizmetlerin geleceğini belirterek Gümüşhane ile ilgili sahada ki tespitlerini gazetecilerle paylaştı.

7T PRENSİBİ

Uzun yıllardan beri Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte çalıştığını hatırlatan Pektaş, Bakan Eroğlu ile birlikte bugüne kadar uyguladıkları ve uygulamaya devam edecekleri 7T prensibini şöyle açıkladı:  “Tahayyül, tetkik, tahkik, tatbik, takvim, takip, tekerrür”
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER