Milletvekili Üstün, müracaatını yaptı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için partisine adaylık müracaatında bulundu.

Milletvekili Üstün, müracaatını yaptı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için partisine adaylık müracaatında bulundu.

AK Parti Gümüşhane teşkilatları, Belediye Başkanları ve Gümüşhaneli hemşerileriyle güçlü bir katılımın olduğu kahvaltı programı sonrasında parti binasına geçerek adaylık müracaatını yapan Milletvekili Üstün, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatları, Gümüşhane ve tüm ilçelerden gelen vatandaşların da yoğun katılımları ile başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı başvurusu için teşkilatların ve Gümüşhane halkının yoğun desteği karşısında duygularını açıklayan Milletvekili Üstün, katılımları ve destekleri sebebiyle herkese tek tek teşekkür etti.

Aday adaylığı başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, 2011 yılında hemşehrilerinden aldığı vekaleti alnının akı ile sürdürdüğünü dile getiren Milletvekili Üstün, “Aldığımız vekaletin sorumluluğunun bilincindeyiz. Yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerimizde ve attığımız her adımda, büyük bir kültür ve geleneğin temsilcisi, feraset sahibi insanlarımızın, Gümüşhane ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin alacağımız kararlarda nasıl etkileneceğinin muhasebesi içerisinde teşkilatlarımızla beraber kalıcı eserler oluşturabilmenin mücadelesini verdik.” dedi.

Tüm AK Parti ailesiyle birlikte Gümüşhane genelinde güzel hizmetlere sebep olduklarını kaydeden Üstün, “Bu süreçten sonrada güçlü AK Parti teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun devam ettirdiği bu kutlu yolda  yeni ve güçlü Türkiye’mizin inşasını sürdüreceğiz inşallah. Ülkemizin her alanda daha büyük ve daha kapsamlı atılımlarla büyük Türkiye hedefine ulaşması hepimizin en büyük arzusudur. Bu hedef kurumsallaşmış bir yapıda geleceğe yönelik kısa, orta ve uzun vadeli programları ve projeleri olan güçlü bir siyasi hareketin, halkın güvenini ve güçlü desteğini almış, halkıyla birlikte düşünen ve halkıyla birlikte hareket eden, aldığı kararların arkasında duracak gücü olan Ak Parti Kadrolarının başarabileceği bir durumdur. 25. dönemde de TBMM’ de milletimizin teveccühü ile daha güçlü bir AK Parti grubu oluşması Yeni ve Güçlü Türkiye’nin inşası bakımından çok önemlidir. Bizim bu anlamda üzerimize düşen TBMM de Gümüşhane’nin iki Ak Parti Milletvekili ile temsil edilmesini sağlamak olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı başvurusunun hayırlara vesile olmasını temenni eden Milletvekili Üstün, bütün aday adaylarıyla birlikte, birlik beraberlik içerisinde bu süreci tamamlayacaklarını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER