Ömer Zor’dan Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, dün gerçekleştirilen kongre sonrası açıklamalarda bulundu.

Ömer Zor’dan Teşekkür
AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, dün gerçekleştirilen kongre sonrası açıklamalarda bulundu.

Zor, açıklamasında şunları söyledi:

“Allah’ın izni ve sizlerin büyük gayretleri ile 11 Kasım 2014 tarihinde Merkez İlçe Kongremiz tamamladık.

Kongremizin, demokrasi ve tam bir uyum içerisinde gerçekleşmiş olması, önümüzdeki günlerde kazanacağımız başarıların da habercisidir.

Yeni Türkiye’yi inşa etmek için öncelikle bizim kendi aramızda ahenk içinde olmamız, aile bilinci ve dava kültürü ile hareket etmemiz son derece önemlidir. Bu nedenle partimiz içerisindeki dayanışma ruhunu en üst seviyeye çıkartmak öncelikli hedefimizdir.

AK Parti Gümüşhane Merkez ilçe başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada şevk ve heyecanla daha fazla çalışacağız. İlimiz ve ülkemiz bizden hizmet bekliyor. Bunları yerine getirebilmek için bizi tek çatı altında birleştiren Ak Parti’ye ve onun amaçlarına sahip çıkacağız. Kongremizin Ak Parti ailesine yakışır şekilde geçmesini ve merkez ilçe başkanı seçiminde oy kullanmaya gelen tüm delege ve partililerimiz ile başkanlığa aday olarak seçime ayrı bir heyecan katan ve gösterdiği centilmence tavırla kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesine katkı koyan Fatih Özer kardeşime teşekkür ederim. Kongremize telgraf göndererek bizleri gururlandıran Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na ve genel başkan yardımcılarımız Haluk İpek ile Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca kongremize bizzat katılarak bizleri onurlandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Muş’a, koordinatör Milletvekilimiz Sayın Kerim Yıldız’a, Milletvekillerimiz Sayın Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e, İl Başkanımız Hakkı Gündüz'e, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine, delegelerimize ve ak dava teşkilatlarına şükranlarımı sunarım. Bundan sonraki hizmetlerimizi devamı için “Durmak yok yola devam” sloganı ile hareket edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Saygılarımla.”
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER