Pektaş, Şiran’da

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Şiran ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Pektaş, Şiran’da
HABERİN GALERİSİ
Pektaş, Şiran’da

Pektaş, Şiran’da

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Şiran ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Şiranlı vatandaşlarla sohbet eden Pektaş, esnaf ziyaretleri sırasında ilçedeki ticari hayatın sorunlarını dinledi.

İlçe temasları kapsamında Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak’ı ziyaret ederek ilçenin ihtiyaçlarını konuşan Pektaş, bölgede yapılan baraj ve göletlerin arazileri sulaması açısından son derece önemli olduğunu kaydederek, AK Parti hükümetlerinin ekonomik kalkınmanın yanı sıra tarımsal kalkınmaya da gerekli hassasiyeti gösterdiğini söyledi.

Gümüşhane’de dev barajlar ve göletler inşa edildiğini ve bunlara yenilerini eklemeye devam edeceklerini belirten Pektaş, 13 yıllık bu süreçte Köse Barajı, Sadak Barajı, Kürtün Barajı, Torul Barajı, Koruluk Barajı, Köse Mine Sultan Barajı, Şiran Yeşilbük Göleti gibi dev projelere kısa süre içerisinde imza atıldığını söyledi.

AK Parti iktidarları süresince Gümüşhane’de 96 bin 50 dekar arazinin sulamaya açıldığını ifade eden Pektaş, “Şehrimizin bütün münbit topraklarını suyla buluşturuyoruz. İnşaatı devam eden ve plan-proje safhasındaki 385 bin dekar araziyi sulayarak toprağa bereket katarak, çiftçilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Toplam da 33 adet sulama göleti ve sulama tesisi inşa ederek, Gümüşhane’mizin bütün ovalarını suyun bereketiyle buluşturacağız.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER