‘Temayül’de son söz teşkilatlarımızın’

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Aydın Pişiren, yoğun teşkilat çalışmalarının ardından sayılı günler kalan temayül yoklaması için son sözün artık teşkilatlarda olduğunu söyledi.

‘Temayül’de son söz teşkilatlarımızın’
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Aydın Pişiren, yoğun teşkilat çalışmalarının ardından sayılı günler kalan temayül yoklaması için son sözün artık teşkilatlarda olduğunu söyledi.

“KAZANAN GÜMÜŞHANE OLACAKTIR”

Yaptığı açıklamada teşkilatların sağduyusuna güvendiğini belirten Pişiren, teşkilat üyelerinin AK Parti teşkilatlarıyla ve Gümüşhane kamuoyuyla uyum içerisinde çalışabilecek, Gümüşhane’yi en üst seviyede TBMM’de temsil edecek milletvekili adayını seçeceğine tüm kalbiyle inandığını söyledi.

“GÜMÜŞHANEMİZE MİNNET BORÇLUYUZ”

Temayül sonrası AK Parti Genel Merkezi ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nunu vereceği karara bütün aday adayları olarak saygı gösterip, küsmeden, kırılmadan teşkilatla birlikte adayların etrafında birleşerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan oyu en üst seviyeye çıkarmak gerektiğini belirten Pişiren, “Partimizi halkımız kurdu ve hep yanımızda oldu. Bunun örneğini de Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 74 oyla Gümüşhanemizi üçüncü yaptı. Gümüşhanemize minnet borçluyuz. Yeni dönemde ve yeni Türkiye’de Gümüşhanemiz aldığı hizmetleri katlayarak almaya devam edecektir.” dedi.

KÜSMEDİM, KIRILMADIM…

Kendisinin 2004 yılında Belediye Başkanı olarak Gümüşhane’ye hizmet etmeyi çok istediğini fakat nasip olmadığını belirten Pişiren, “Teşkilatlarıma il başkanlığı yaptım. 2007 yılında milletvekili olarak bu hizmetimi devam ettirmek istedim fakat Gümüşhanemin coğrafi olarak daha adil temsil edilebilmesi için teşkilatlarımın Başbakanımızın, genel merkezimizin isteği üzerine milletvekilliği adaylığından istifa ederek yetişmiş olduğum teşkilatçılık ahlakı ve terbiyesi içinde davrandım ve bütün seçimlerde çalıştım. Küsmedim, kırılmadım. Şimdi ise 7 Haziran milletvekilliği seçiminde aday adayı oldum. Teşkilatımın ve Gümüşhanemin vefalı olduğunu ve öyle davranacağına tüm kalbimle inanıyorum. Aday olamasam da teşkilatlarımın ve Gümüşhanemin hizmetkarı olarak teşkilatlarım ve Gümüşhanem beni nerede görmek istiyorsa orada olup, kalan yaşamımı sürdüreceğim. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Ben Allah’ın taktirine talibim. Teşkilatlarımızın tüm kademelerine ve Gümüşhaneli hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER