Türkiye Gazetesi, Yusuf Devran’ın hükümete verdiği önemli desteği yazdı

Türkiye Gazetesi, 26 Şubat 2015 tarihli baskısında AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Yusuf Devran’ın Gezi Parkı olayları sırasında Hükümete verdiği önemli desteği gündeme taşıdı.

Türkiye Gazetesi, Yusuf Devran’ın hükümete verdiği önemli desteği yazdı
Türkiye Gazetesi, 26 Şubat 2015 tarihli baskısında AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Yusuf Devran’ın Gezi  Parkı olayları sırasında Hükümete verdiği önemli desteği gündeme taşıdı.

Türkiye Gazetesi’nin 26 Şubat 2015 tarihli baskısında şöyle denildi:

“PROF. DEVRAN ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR

Gümüşhane’yi karış karış gezdi
Prof. Dr. Yusuf Devran, adaylık başvurusunu yaptığı 10 Şubat’tan bu yana Gümüşhane’nin bütün ilçelerini ve beldelerini bir bir gezip destek istedi.
Partilerde 7 Haziran seçimleri için adaylık süreci devam ederken, aday listesine girmek isteyenler büyük bir bekleyiş içine girdi. Bazıları ise başvurusuyla birlikte çoktan sahaya indi. AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Yusuf Devran onlardan biri. Hemşehrilerinin kendisine teveccüh gösterdiğini belirten Prof. Dr. Yusuf Devran, “İki haftadır vatandaşlarla birlikteyiz. Geceli gündüzlü çalışıyoruz. Gümüşhaneliler kendi içlerinden yetişmiş, kendi değerlerine sahip biri olarak bağırlarına bastı. Özellikle Gezi olayları sırasında gösterdiğimiz duruş sebebiyle bir vefa borçlarının olduğunu söylüyorlar. Bize oy vermeyi vicdani bir sorumluluk olarak görüyorlar. Hemşehrilerimiz büyük bir ilgiyle kampanyamızı takip ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunduğu Gezi Parkı olayları sırasında hükümete verdiği açık destekle bilinen Prof. Dr. Devran siyasetteki amacını şöyle açıkladı: “Bir akademisyen ve dekan iken, ülkemizin birliği ve dirliğine dinamit koyanlara karşı verdiğimiz mücadeleyi seçildiğimizde TBMM çatısı altında vereceğiz. Her şeyden önce bütün milletvekillerinin en önemli konusu devletin bölünmez bütünlüğünü korumaktır. Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek İstiklal Marşı bizim olmazsa olmazımızdır.  Hele hele devletin her hangi bir ad altında paylaşılması da en büyük zafiyet olur. Bunun adı ister paralel olsun, ister ne olursa olsun… Yani gayemiz, bu aziz millete ve bu soylu devlete her ne ad altında olursa olsun yanlış yapanlarla mücadele etmek olacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER