Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Yönetimi Belli Oldu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Teşkilatı kuruluş işlemlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. 23 Kasım’da kuruluşu gerçekleştirilen partinin Gümüşhane teşkilatı, İl Başkanı Ziya Nas öncülüğünde İl Yönetim Kurulunu oluşturarak ilk toplantısını yaptı. 

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Yönetimi Belli Oldu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Teşkilatı kuruluş işlemlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. 23 Kasım’da kuruluşu gerçekleştirilen partinin Gümüşhane teşkilatı, İl Başkanı Ziya Nas öncülüğünde İl Yönetim Kurulunu oluşturarak ilk toplantısını yaptı. 

Partinin Cumhuriyet Caddesinde bulunan İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda parti içi görev dağılımı ile birlikte güncel gelişmeler, yerel seçimler ve teşkilat olarak Gümüşhane Belediye Başkanlığı için bağımsız aday gösterilip gösterilmemesi konuları masaya yatırıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziya Nas, Yeniden Refah Partisi olarak kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmediklerini, yapılan hizmetlere teşekkür edip, varsa eksiklerini tamamlayacaklarını, yanlışları da Milli Görüş Davasına uygun doğrularla düzelteceklerini söyledi.

“Siyasetimizin odak noktası Milli Görüş’tür”

Dr. Fatih Erbakan liderliğinde yeniden yola revan olduklarını dile getiren Nas, “Temeli inanç ve imanla yoğrulmuş, Hakkı üstün tutan, bu toprakların medeniyet değerleri ile donanmış, tarihsel şuura sahip, yaşadığı coğrafyanın asil dinamiklerini kendisine temel edinmiş, fikri, ilmi, siyasi ve sosyal bir hareket olan Milli Görüş’ü, siyasetinin odak noktası yapan partimizin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında İl Yönetim Kurulumuzu oluşturarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik” dedi. 

“Abdestimizi tazeledik”

İlk toplantıda parti içi görev dağılımının gerçekleştirildiğini kaydeden Nas, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de büyük bir karşılığı olan ve her geçen gün haklılığı daha da fazla anlaşılan liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın izlerini takip ederek çıktığımız bu yolda gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşma gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürecek olan partimizin Gümüşhane İl Yönetimi 15 kişilik bir kadro ile demirden çarıklarını giydi, abdestini tazeleyerek çalışmalara başladı” diye konuştu.

Bağımsız Aday Çıkartılması Gündeme Geldi

Toplantıda ayrıca Türkiye ve Dünyadaki güncel gelişmelerin değerlendirildiğini belirten Nas, “Güncel konuların yanısıra 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Gümüşhane’de ki siyasi hareketliliği; siyasi ikbal, şahsi gelecek kaygıları uğruna ortaya konan tavırları masaya yatırdık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızdan; birbirine benzer isimlerin aday olarak gösterildiği, kimin elinin kimin cebinde olduğunun belirsiz bir görüntü sergilendiği Gümüşhane’de, kurumsal kimlik altında seçimlere girmiyor olsak da, mevcut siyasi duruma alternatif olarak yola çıkan partimizin bağımsız bir aday çıkartması gerektiği dile getirildi” ifadelerini kullandı.

“Mesele Nasıl Bir İmtihan Vereceğimizdir”

Yeniden Refah Partisinin kurulması ile birlikte siyasi arenada Milli Görüş fikriyatının ikinci kırk yılının başladığını söyleyen Nas, “Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da ısrarla belirttiği gibi bizim davamız İslam’dır. Gayemiz Allah’ın rızasını kazanmaktır. Hedefimiz Hak nizamı hakim kılmaktır. Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. İster gecenizi gündüzünüze katıp çalışalım, ister yan gelip yatalım. Bu Hak davanın başarısını ne bir gün öne alabiliriz, ne de bir gün geciktirebiliriz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir. Rabbim bizlerin de, ülkemizin de, tüm İslam aleminin de yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.  

Yönetim Kurulu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Ziya Nas, Seyfullah Karabulut, Şükrü Nas, Zakir Ölmez, Temel Tunç, Selami Ülker, Talip Delibaş, Turgut Albayrak, Nafiz Kargı, Veysel Ateş, Temel Baş, Adem Demirci, Oktay Sevim, Hüseyin Erel, Cemal Topuz

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bilal Fakiroğlu
Bilal Fakiroğlu - 5 yıl Önce

Soruşturma kovuşturma geçirmemiş, mahkemeye hatta karakola dâhi gitmemiş fakat İltisaklı diye mevcut yönetim tarafından Memuriyetten İhraç edilmiş müslüman din kardeşimiz yeniden refah partisine üye olabilir mi?

SIRADAKİ HABER