‘Yüreğine Sağlık Gümüşhanem’

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, adayların kesinleşmesinin ardından sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Yüreğine Sağlık Gümüşhanem’
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, adayların kesinleşmesinin ardından sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aday adaylığı sürecinde Gümüşhane’de hemşehrilerinden büyük destekler gördüğünü ve tüm hemşerilerinin kendisine gönlünü açtığını dile getiren Hasan Kulaksız, “Gönlü yüce bu insanlara çok teşekkür ederim. Her zaman için bizlere destek verdiler ve yüreklerini bize açtılar, bu nedenle her bir hemşehrime minnettarım. Tüm hemşehrilerimin yüreğine sağlık.” dedi.

“BU BİR HİZMET YARIŞIDIR, ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”

Adaylığı kesinleşen mevcut milletvekilleri Doç Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e başarı dileyen Hasan Kulaksız, bu sonuçlara takdir-i ilahi olarak baktığını dile getirerek, “Bizler, kaderin üstünde bir kaderin var olduğuna inanan insanlarız. Bu süreçte çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ancak bu işler nasip işleri. Milletvekillerimizi ve başka illerden aday olan diğer hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Bizler AK Partimizin birer neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu konudan kimsenin şüphesi olmasın. Gerek bu seçim sürecinde aday arkadaşlarımıza destek olarak gerekse seçim sonrası vatandaşlarımızın hizmetinde bulunarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizler, bu işlere makam ve mevki için girmedik. Amacımız hizmet etmek, bu süreçten sonra bize hizmet etmek için nasıl bir görev biçilirse bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırız. İnanıyorum ki, adaylarımız şehrimiz için büyük bir kazanım olacaktır. Gerçekleştirecekleri hizmetlerle şehrimize yeni ufuklar açacak ve AK Partimizin bir neferi olarak bu milletin hizmetkârı olmak için gece gündüz çalışacaklardır.” dedi.

“BİR NEFER OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelilerin kendilerine gönüllerini açtığını ifade eden Kulaksız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletvekili aday adaylığımız öncesinde ve esnasında yaptığımız çalışmalar insanımız tarafından büyük bir ilgi ve takdir gördü. Bu nedenle, vatandaşlarımız bize karşı büyük bir muhabbet ile bağlandılar. Gerek kamuoyu yoklamalarında gerekse temayül ve STK yoklamalarında bizi hep desteklediler. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bundan sonrası büyüklerimizin bir takdiridir. Bize küsmek değil, verilen karara saygı duyarak mücadeleye devam etmek düşer. Bizler aday adaylığı sürecinde söz verdiğimiz gibi AK Partimizin ve adaylarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. El ele vereceğiz ve inşallah iki vekilimizi de Ankara’ya göndereceğiz. Bu süreçte bize destek veren, evini açan, gönlünde yer veren tüm hemşerilerime teşekkür eder. Önümüzdeki seçimlerin başta ülkemiz ve şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.  Allah başta Sayın Başbakanımızı, tüm milletvekili adaylarımızı ve AK Parti’mizi muzaffer eylesin.  Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER