Ahmet Taha Cebel Erzurumspor'da

Alt yapısına yeni yıldız adayları arayan Erzurumspor, Trabzon 1. Amatör ligi ekiplerinden Bahçecikspor'un formasını giyen Gümüşhaneli hemşehrimiz Ahmet Taha Cebel'i renklerine bağladı.

Ahmet Taha Cebel Erzurumspor'da

Alt yapısına yeni yıldız adayları arayan Erzurumspor, Trabzon 1. Amatör ligi ekiplerinden Bahçecikspor'un formasını giyen Gümüşhaneli hemşehrimiz Ahmet Taha Cebel'i renklerine bağladı.

Köseli hemşehrimiz Köse'nin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Cebel'in oğlu Ahmet Taha Cebel, 2002 doğumlu. 

Erzurumspor'un antrenörleri tarafından uzun bir süredir izlenip beğenildiği ve transferinin bu şekilde gerçekleştiği öğrenilen Ahmet Taha Cebel, futbola 7 yaşında Antalyaspor alt yapısında başladı ve orta saha pozisyonunda oynuyor.

Erzurumspor gibi büyük bir kulübün bir parçası olduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden genç yetenek Ahmet Taha Cebel, " Okul ve futbolda çok büyük hedeflerim var. Futbolda ilk adımı attım. Çok çalışarak hem Erzurumspor A takımının formasını giyeceğim, hem de Milli takımımızın formasını giyeceğim inşallah. Bunun yanın da futbol oynarken bile önce Erzurum’da bundan sonra devam edeceğim eğitimime öncelik verip iyi bir kariyer edinme uğraşı vereceğim.” diye konuştu.

Futbol hayatına Erzurum'da devam edecek olmaktan dolayı hayallerinin ilkine ulaştığını ifade ederek sözlerine devam eden Ahmet Taha Cebel, " Benim futbolculuk hayatım 7 yaşında iken Antalyaspor alt yapısında başladı. O günden beri benden hiçbir desteğini esirgemeyen ve her fırsatta bana omuz veren babam Süleyman Cebel'e, anneme ve amcam Veysel Cebel'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca; Bahçecikspor Kulüp Başkanım ve Yönetim Kuruluna, gelişimimde çok emeği olan Emre, Levent, Burak, İsmail, Samet, Ali ve Osman hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Çok çalışarak tüm Gümüşhanelilerin ve Köselilerin göğsünü kabartarak, bölge insanımızın inandığı zaman neler yapabileceğini tüm Türkiye'ye göstermek istiyorum. Bu konuda kendime ve yeteneklerime güveniyorum." dedi.
 

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan pelit
ihsan pelit - 5 yıl Önce

erzurum spor a sezon başında transfer olan telekom spor sporcuları emre kömürcü ve halil ibrahim boşnak ı da yazalım

SIRADAKİ HABER