Atıcılarımız yine şampiyon

Mersin’de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Havalı Silahlar Türkiye şampiyonasına yine Gümüşhaneli sporcular damga vurdu.

Atıcılarımız yine şampiyon
Mersin’de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Havalı Silahlar Türkiye şampiyonasına yine Gümüşhaneli sporcular damga vurdu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 1-4 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya Gümüşhane’yi temsilen 5 genç bayan, 2 genç erkek, bir yıldız erkek ve bir büyük erkek olmak üzere toplam 10 sporcu katıldı.

BÜYÜKLERDE ABİŞ 2.OLDU

Müsabakalar sonunda büyük erkekler havalı tüfek disiplininde mücadele eden milli sporcumuz Mehmet Abiş seri atışları sonunda sekiz finalist arasında yer aldı ve final müsabakaları sonunda müsabakayı ikinci olarak tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

GENÇ BAYANLARDA KOCA BİRİNCİ OLDU

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde mücadele eden milli sporcumuz Şeymanur Koca ise seri atışları sonunda 8 finalist arasında yeraldı ve final müsabakaları sonunda müsabakayı  birinci olarak tamamlayarak yeniden Türkiye şampiyonu oldu.

YILDIZ ERKEKLERDE ABİŞ BİRİNCİ OLDU

Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde mücadele eden sporcumuz Muhammed Furkan Abiş de seri atışları sonunda rakiplerini geride bırakarak yeniden Türkiye şampiyonu oldu.

GENÇ BAYANLARDA TAKIM HALİNDE ÜÇÜNCÜ OLDUK

Genç bayanlar havalı tüfek disiplininde takım halinde mücadele eden sporcularımız Şeymanur Koca, Melike Kübra Arduç ve Ceren Öktem’den oluşan havalı tüfek takımımız üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Havalı tüfek disiplininde yetişmiş ve yetişmekte olan milli sporcuların yanı sıra yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcuların sayısının her geçen gün arttığını belirterek, “Bu müsabakalardan da madalyalarla ve kupalarla dönen antrenörümüz Coşkun Abiş’i ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Okay Memiş’e ve Gümüşhane Belediye başkanımız ve aynı zamanda atıcılık ve avcılık il temsilcimiz sayın Ercan Çimen’e ve önceki müsabakalarda olduğu gibi bu müsabakada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın Osman Akgül beye ve ilimiz iş adamlarıdan sayın Ali Ateş beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Müsabakalara; Genç Bayanlarda Şeymanur Koca, Melike Arduç, Derya Alkaç, Nur Gündüz, Gülcan Şinik, Ceren Öktem, Büyük Erkeklerde Mehmet Abiş, Genç Erkeklerde Muhammet Kolcu, Mustafa Şeker, Yıldız Erkeklerde Furkan Abiş katıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER