Balon futbolu Gümüşhane’de

Dünyanın en hızlı yayılan spor aktivitelerinden biri olan balon futbolu artık Gümüşhane'de.

Dünyanın en hızlı yayılan spor aktivitelerinden biri olan balon futbolu artık Gümüşhane'de.

Çamlıköy Arena Halısaha spor tesislerinde yakında hizmete başlayacak olan balon futbolu, Gümüşhane'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Arena spor tesisleri sahibi Turgut Şekerli, balon futbolunun bildiğimiz futboldan biraz daha farklı olduğunu, kuralları futbola benzeyen ancak bazı yönleriyle futboldan ayrılan balon futbolunun temel amacının eğlenmek olduğunu söyledi.

Şekerli, balon futbolunun ilk kez Norveç'te oynanmaya başlandığını, Avrupa'ya ardından da Türkiye'ye yayıldığını ifade ederek, “Çılgın futbol oyunu olarakta tabir edilen, Çocukların dahi kolayca oynaya bildiği adrenalin dolu Balon Futbolunu ilk kez Gümüşhane'ye getirmenin farklı gururunu yaşıyoruz. Eğlenceli ve bir o kadarda adrenalin tutkunlarına göre bir oyun olan ve çarpışan otoları andıran balon futbol oyunu, oynayanlara ve izleyenlere de oldukça keyif veriyor." dedi.

Balon futbolunu Gümüşhane'ye getirmelerindeki amacın sporseverlerin daha çok eğlence ve stres atmalarına yönelik olduğuna vurgu yapan Şekerli, “Balon futbol aktivitesi çok yakında Arena halısaha spor tesisimizde sporseverlerin hizmetinde olacak" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER