Başkanlar grupları değerlendirdi

Erkekler ve Bayanlar Voleybol 1.ligde play-off’a kalan temsilcilerimiz Gümüşhane Torul Gençlik ve Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği kulüplerinin başkanları grupları değerlendirdi.

Başkanlar grupları değerlendirdi

Erkekler ve Bayanlar Voleybol 1.ligde play-off’a kalan temsilcilerimiz Gümüşhane Torul Gençlik ve Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği kulüplerinin başkanları grupları değerlendirdi.

Erkekler Voleybol 1.lig, B grubunu birinci olarak tamamlayan ve play-offta 21-23 Mart tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonunda yarı final 2.grupta mücadele edecek Gümüşhane Torul Gençlik'in rakipleri Hatay Büyükşehir Belediyesi, İzmir TFL Altekma ve Düzce Belediyesi oldu.

Kulüp Başkanı Av.Özden Bostan, gruplar ve takımların önceden bildikleri şekilde oluştuğunu belirterek, yarı final ve final müsabakalarının zevkli geçeceğini ve takım olarak hazır olduklarını söyledi.

Her şekilde ipi göğüsleyecekleri konusunda sporcular ve teknik ekibe güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Bostan, “Allah yardımcımız olsun.  İstediğimiz tek şey play-off öncesi maddi destek anlamda verilen sözlerin tutulmasıdır. O zaman sporcularımızın motivasyonu bir kat daha artacaktır” dedi.

Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunu ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz Gümüşhane Belediye Gençlerbirliği ise 20-22 Mart tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Spor Salonunda yarı final 1.grup müsabakalarında İstanbul Beylikdüzü, Manisa Alaşehir Belediyesi, Samsun Büyükşehir Anakent takımları ile karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Fikret Orak, yarı finaldeki ilk maçlarında Samsun’la karşılaşacaklarını ve daha önce bu takımı yendiklerini hatırlatarak, zorlu bir grupta bulunduklarını fakat gruptan çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Final grubunda da hangi takım daha konsantre olursa onun süper lige çıkacağını kaydeden Orak, Bursa’da ki maçlarda bölgede yoğun olarak yaşayan Gümüşhanelilerin desteğini beklediklerini ifade etti.

Sezona yarı final hedefiyle başladıklarını ve onu da başardıklarını dile getiren Orak, “Şimdi hedefimiz final gurubuna kalmak ve bunu da başaracak güçteyiz. Oldukça tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Ligin tecrübeli hocalarından İsmail Yengil yönetiminde oldukça başarılı bir sezon geçirdik. İkinci yarı oynadığımız 13 maçın 12’sini kazandık. Yönetimi, teknik kadrosu, oyuncusu ve taraftarıyla bir aile gibi olduk. Zafer sadece inananlarındır, biz inandık ve başaracağız. Voleybol şehrimiz için çok önemli bir branş haline geldi. Coşkulu bir taraftarımız var ve onlara Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe gibi Avrupa’nın dev takımlarını izletmek istiyoruz. Taraftarımız en büyük gücümüz ve yarı finallerde de en büyük gücümüz olacak. Güzel bir sezonun sonuna geldik. Tüm takımlarımızı kutluyoruz. Yarı final ve final guruplarına kalacak takımlara da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

PLAY-OFF NASIL OYNANACAK

Erkekler ve Bayanlar Yarı Final müsabakaları sonunda I. ve II. Gruplarda 1 ve 2. olan toplam 4 takım final müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Deplasmanlı Türkiye Efeler ve Sultanlar Ligine yükselecek.

İŞTE TORUL GENÇLİK'İN FİKSTÜRÜ

Yarı Final 2.grupta mücadele edecek ve Ankara Başkent Spor Salonunda müsabakalarını gerçekleştirecek olan temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, ilk maçını 21 Mart Salı günü saat 16.00'da Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ikinci maçını 22 Mart Çarşamba günü saat 18.00'da Düzce Belediyesi ile ve üçüncü maçını da 23 Mart Perşembe günü saat 18.00’da TFL Altekma ile yapacak.

İŞTE GÜMÜŞ KIZLAR'IN FİKSTÜRÜ

Yarı Final 1.grupta mücadele edecek ve Bursa Cengiz Göllü Spor Salonunda müsabakalarını gerçekleştirecek olan temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği ise ilk maçını 20 Mart Pazartesi günü saat 14.00'da Samsun Büyükşehir Anakent ile ikinci maçını 21 Mart Salı günü saat 12.00'da Manisa Alaşehir Belediyesi ile ve üçüncü maçını da 22 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da Beylikdüzü Voleybol ile yapacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 22:24

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER