Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe Yarışmaları Gümüşhane’de Yapıldı

Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü üç kategoride birinci oldu

Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe Yarışmaları Gümüşhane’de Yapıldı
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2014 faaliyet programında yer alan küçükler ve yıldızlar kulüpler arası bölgesel kros ligi 2. kademe yarışmaları Gümüşhane’de yapıldı.

Gümüşhane, Ordu, Samsun, Tokat ve Trabzon’dan gelen sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar sonucunda Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü üç kategoride takım halinde birincilik elde etti.

Yarışma sonucunda Küçük Kızlar bin 500 metre kategorisinde Tokat Gençlik Spor Kulübü sporcularından Selma İsot 5,26'lık derecesiyle birinci, Tülay Bakır 5,27'lik derecesiyle ikinci ve Gülcan Uzun 5,23'lük derecesiyle üçüncü oldu. Bu kategoride kulüpler arasında Tokat Gençlik SPor Kulübü birinci, Samsun Atak Spor ikinci ve Trabzon Karayolları Spor Kulübü üçüncü oldu.

Küçük Erkekler 2 bin metre kategorisinde Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü sporcularından Güray Nas 6,06'lık derecesiyle birinci, Orhan Öztürk 6,07'lik derecesiyle ikinci, Tokat Belediye Plevne Kulübü sporcusu Barış Kurban 6,10'luk derecesiyle üçüncü oldu. Bu kategorisinde kulüpler arasında Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü birinci, Ordu Fatsa Spor ikinci ve Samsun GHT Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar 2 bin metre kategorisinde Samsun Atakspor kulübü sporcusu Dilek Halidi 7,32'lik derecesiyle birinci, Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü sporcusu Edanur Demir 7,41'lik derecesiyle ikinci ve Tokat Gençlikspor kulübü sporcusu Fikriye Dileç 7,42'lik derecesiyle üçüncü oldu. Bu kategoride Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü birinci, Samsun Atakspor ikinci, Ordu Gençlikspor üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler 3 bin metre kategorisinde Tokat Belediye Plevnespor kulübü sporcusu Kubilay Yıldız 9,18’lik derecesiyle birinci, Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü sporcusu İbrahim Kömür 9,21’lik derecesiyle ikinci, Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü sporcusu Osman Cansever 9,38’lik derecesiyle üçüncü oldu. Bu kategoride Gümüşhane Gençlik Spor Kulübü birinci, Tokat Belediye Plevnespor ikinci ve Ordu Gençlikspor üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Selman Eroğlu, hakemler, il temsilcileri, federasyon temsilcileri, kurum yöneticileri ve kulüp yöneticileri tarafından verildi.

Gençlik ve Spor Kulübünün Atletizm Antrenörleri Ertuğrul Sarı ve Arif Demir, 16 Kasım’da Samsun’da yapılacak olan 3. kademe yarışlarında da daha iyi dereceler yapacaklarını, 30 Kasım’da Aydın Kuşadası’nda yapılacak olan Türkiye Finaline en az 12 ferdi sporcu ve 3 takımla katılıp Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER