Çepe, Milli Takım kampında

Gümüşhane’de bilinirliği az olmasına rağmen Polis Gücü spor kulübünün de katkılarıyla son dönemde ilgi gören spor branşlarından olan hentbolde bir Gümüşhaneli yıldız milli takım kampına çağrıldı.

Çepe, Milli Takım kampında
Gümüşhane’de bilinirliği az olmasına rağmen Polis Gücü spor kulübünün de katkılarıyla son dönemde ilgi gören spor branşlarından olan hentbolde bir Gümüşhaneli yıldız milli takım kampına çağrıldı.

Hentbol Erkekler 2.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Polis Gücü takımının 29 forma numaralı oyuncusu Köksal Çepe, U17 Yıldız Milli Takım kampına çağrıldı. Çepe, 3-11 Ocak 2015 tarihinde Antalya’da yapılacak U17 Yıldız Milli Takım katılacak.

Kulüp yönetici Halis Taştan, 2011 yılında hentbol branşında il içi faaliyetlerine altyapının oluşturulması ile başlayan takımın, antrenör Musa Kum’un okullarda bulunan öğrenciler ve okul beden eğitimi öğretmenleri ile koordineli çalışmalar yaptığını ve buralardan yetiştirdikleri sporculardan birisinin de Köksal Çepe olduğunu söyledi.

Amaçlarının Gümüşhane’de hentbol altyapısının oluşturulması ve güçlendirilerek Gümüşhane’yi temsil edecek sporcuları yetiştirerek hem milli takım düzeyinde hemde kulübü temsil etmek olduğunu belirten Taştan, “Bu sezon 2.lig’de mücadele eden hentbol takımımız oyuncularının çoğu altyapıdan yetiştirdiğiniz çocuklarımızdır. Bu sporcularımızın üniversiteye hazırlık sürecinde gerek dershane eğitimlerine ve yapmış oldukları branşın hakemliğini almaları ve hentbol antrenör kurslarına katılmaları için gerekli yönlendirilmeler yapıldı. Bu milli takımlar düzeyinde kamplara çağrılan ikinci sporcumuzdur. Geçen yıl Abdulbaki Çubukçu çağrılmıştı. Bu sene de 1999 Gümüşhane doğumlu Köksal Çepe çağrıldı. Gümüşhaneli sporcularımızın milli takımlar düzeyinde kamplara davet edilmesi bizi sevindirici ve gururlandırmaktadır. Burada kulübümüz antrenörüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Antrenör Musa Kum ise 2011 yılında gençlerle çıktıkları yolda sporcuları eğitimlerinin yanında hentbol ile kazanımları konusunda verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve bundan sonraki süreçte de çok çalışanların hentbol olarak kazanımlarının devam edeceğini söyledi. Kum, bu süreçte kendilerinden desteklerini esirgemeyen ve bu başarıda katkıları olan Beden Eğitimi öğretmenleri Ertuğrul Sarı, Atatürk Ortaokulundan Zeynel Tutal, Gazipaşa Ortaokulundan Hüsamettin Aydın, Ticaret Meslek Lisesinden Yunus Topçu’ya teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER