Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Spor Çeşminaz Madalya İçin Romanya’da Gidiyor

Çeşminaz Madalya İçin Romanya’da Gidiyor

Romanya’da yapılacak olan Dağ Koşusu Balkan Şampiyonasına Türkiye’den katılacak 16 atlet arasında Gümüşhaneli milli atlet Çeşminaz Yılmaz da yer alıyor.

783
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Romanya’da yapılacak olan Dağ Koşusu Balkan Şampiyonasına Türkiye’den katılacak 16 atlet arasında Gümüşhaneli milli atlet Çeşminaz Yılmaz da yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’da yapılan şampiyonada Genç Bayanlar kategorisinde birinci olan Yılmaz, bu yıl da Antrenörü Ertuğrul Sarı ile Romanya’da yapılacak olan müsabakalara katılacak.

Şampiyonanın hazırlıklarını Kuşakkaya, Karakaya, Zigana Dağı, Tersun Dağı ve Gümüşhane’nin diğer bölgelerinde hırslı bir şekilde sürdüren Yılmaz, 16 Haziran’da Romanya’nın Poiana Brasov kentinde yapılacak olan müsabakada 4 bin metre koşacak.

Gümüşhane ve Türkiye’yi Romanya’da temsil edecek olan Yılmaz, antrenörü Ertuğrul Sarı ile şampiyonaya çok çalıştıklarını belirterek, “Burada şampiyon olacağımızı düşünüyoruz. Gümüşhane dağlarında, Zigana’da, Tersun’da çok çalıştık. Performansımız çok iyi. Antrenman derecelerine göre Bulgaristan’dan daha iyi dereceler çıkarabiliyoruz. Dereceyle döneceğimize inanıyoruz.” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *