Futbol hakemleri yemekte buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Gümüşhane Şubesi, yeni sezon öncesinde düzenlediği yemekli program ile hakemleri bir araya getirdi. Törende ayrıca terfi eden hakemlere kokartları verildi.

Futbol hakemleri yemekte buluştu
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Gümüşhane Şubesi, yeni sezon öncesinde düzenlediği yemekli program ile hakemleri bir araya getirdi. Törende ayrıca terfi eden hakemlere kokartları verildi.

Teras Restoranda düzenlenen programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Pınarbaşı, Gümüşhane İl Hakem Kurulu Başkanı Engin Güner, TFFHGD Gümüşhane Şube Başkanı Murat Kömürcü, Bayburt İl Hakem Kurulu Başkanı Adnan Hatipoğlu, TFFHGD Bayburt Şube Başkanı Murat Türkoğlu, Gümüşhanespor Kulüp Müdürü Yücel Nas, Gümüşhanespor Teknik Direktörü Fatih Akyel ve hakemler katıldı.

Programda konuşan TFFHGD Gümüşhane Şube Başkanı Murat Kömürcü, sezon başlangıcında iyi dilek ve temennilerini futbol kamuoyuyla paylaşarak, “Dostluğun, kardeşliğin ve fair-play’in yaşandığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin ise yaşanmadığı bir sezon olmasını temenni ediyorum. Futbolun tüm paydaşlarının, bu bilinç doğrultusunda hareket edeceğini ve futbolumuzun gelişimine hep birlikte katkı sağlayacağımızı umut ediyorum” dedi.

Futbolun güzelliğinin yanı sıra ‘adaletli’ bir oyun olduğunu, adaletin temiz ve güzel bir futbol için ön şart olduğunu kaydeden Kömürcü, futbolda adaleti öncelikle hakemlerin sağladığının altını çizerek, Gümüşhane hakemlerinin sadece Gümüşhane’de yönettikleri müsabakalarda değil, Türkiye Profesyonel liglerinde yönettikleri müsabakalarda da kendilerini gururlandırdıklarını, geçtiğimiz sezon güzel ve adaletli futbolun en büyük aktörü olduklarını söyledi.

Gümüşhane hakem ve gözlemcileri olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini vurgulayan Kömürcü, “Gümüşhane olarak Türk hakemliğindeki başarılı yerimiz bu olguya sahip çıkmamızdandır. Geride bıraktığımız 2014-2015 futbol sezonu sonunda İl hakemlerimizden Namık Korkmaz ve Burak Demir başarılarla dolu hakemlik kariyerlerine son vermiş olup; İl gözlemcisi olarak devam etmektedirler. Klasman belirlemeler sonucunda il hakemimiz sayın Yasin Yılmaz Bölgesel Hakemliğe, Ünal Karabulut, Cem Çubukcu, Osman Arslan ve Büşra Uyar İl Hakemliğine terfi etmiştir. 2014-2015 futbol sezonunda 8 Klasman Hakemi, 17 il hakemi, 10 hif hakemi, 3 klasman gözlemcisi, 8 il gözlemcisinden oluşan güçlü kadromuz ile yeni sezonda da ulusal ve yerel liglerde tüm müsabakalarda özveri ve başarı ile görev yapmaya hazırız. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu olarak bizler de yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda desteğimizin tüm hakem ve gözlemcilerimizin yanında olduğunu bilmenizi isterim. Futbolun tüm paydaşlarına başarı, mutluluk ve kardeşlikle dolu bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

Terfi eden hakemlere kokartları ve Bayburt’tan gelen misafirlere plaket takdimi ile program sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER