Gümüş Kızlar ilk devrenin son maçına çıkıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, ilk yarının son maçında yarın Bartın Polisgücü voleybol takımına konuk olacak.

Gümüş Kızlar ilk devrenin son maçına çıkıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, ilk yarının son maçında yarın Bartın Polisgücü voleybol takımına konuk olacak. Bartın Amasra Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka saat 15.00'da başlayacak.

“Zorlu Bir Maç Geride Kaldı”

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Samsun Büyükşehir Anakent ile zorlu bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını ifade eden antrenör İsmail Yengil, Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, “Samsun Büyükşehir Anakent maçının çekişmeli gececiğini tahmin ediyorduk. İki takımın da ligdeki konumu için çok önemli bir maçtı. Maalesef biz bu müsabakayı kendi evimizde kaybettik”  değerlendirmesinde bulundu.

“Harika Bir Ambiyans Vardı”

Yengil, “Her maça olduğu gibi de bu maçada kazanmak için çıktık. Maça ilk seti kazanarak onları psikolojik olarak ezmeyi amaçladık. Maalesef bunu başaramadık. İlk seti olduğu gibi ikinci seti de kaybettik. İlk iki sette sezonun en kötü oyununu oynadık diyebilirim. 2-0 yenik durumda olmamıza rağmen üçüncü sete daha hızlı başlayan taraf bizdik. Üçüncü sette kendi kimliğimizi bulduk, bize yakışan oyunu sergiledik. Üçüncü seti kazanıp oyuna ortak olduk. Dördüncü sette kırılma anlarından iyi dönemeyince maalesef maçı 3-1 kaybettik. Bizi desteklemeye gelen seyircilerimize çok teşekkür ederim. Harika bir ambiyans vardı. Onlara galibiyet sevincini tattıramadığımız içinde çok üzgünüz” diye konuştu.

Yengil daha sonra şunları kaydetti: “Samsun maçını unutup tamamen Bartın Polisgücü maçına bakmaya başladık. Bartın videolarını izledik. Eksik yönlerini iyi analiz etmeye başladık. Cumartesi günü oynayacağımız bu maçın önemi maksimum düzeyde. Antrenman programımız tamamen galibiyet üzerine. Bartın’ı deplasmanda yenip sezonu üçüncü sırada Play-Off hedefine bir adım yaklaşmış bir şekilde bitirmek istiyoruz.”

Gümüş Kızlar grubun 12. Haftasında konuk ettiği Samsun Büyükşehir Anakent Voleybol Takımına 3-1 yenilmişti.

Sinan Uçar 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER