Gümüş Kızlar lidere bileniyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda play-off mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği yarın lider İlbank’la erteleme maçına çıkacak.

Gümüş Kızlar lidere bileniyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda play-off mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği yarın lider İlbank’la erteleme maçına çıkacak.

Gümüşhane’yi ligde başarıyla temsil eden ve şehre ayrı bir renk ve sinerji katan Gümüş Kızlar’da zorlu İlbank maçı öncesindeki tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Hava muhalefeti nedeniyle iki kez ertelenen karşılaşma yarın saat 13.00’da Aydın Doğan Spor Salonunda oynanacak.

Tek hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen temsilcimiz, Sakarya Hendek maçının ardından İlbank’ı da yenerek play-off grubuna kalma yolunda büyük bir avantaj sağlamak istiyor.

Kulüp Başkanı Fikret Orak yaptığı açıklamada “Biz bir aileyiz. Güçlü bir kadromuz var. İyi bir sinerji yakaladık. Bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Tüm Gümüşhane halkının desteğine ihtiyacımız var. Yarın oynanacak olan İlbank maçında hemşehrilerimizi yine yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Kulübün kurucu başkanı Nizamettin Yılmazer ise sezona sultanlar ligi hedefinde olan bir takım kurarak başladıklarını ve ilk hedeflerinin play-off grubuna kalmak olduğunu söyledi.

Bunu başaracak kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Yılmazer, “Sezon boyunca takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bu maçta her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Tek hedefimiz önümüzdeki sezon dünya markası olmuş Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımları bu şehre getirmek. Gümüşhane halkı her şeyin en güzeline layık ve bunu da hep birlikte başaracağız. Bu bağlamda emeği geçen basta kulüp başkanı Fikret Orak’a, yönetim kurulu üyelerine ve hep yanımızda olan hemşehrilerimize şahsim ve kulübümüz adına teşekkür ediyor ve yarınki zorlu maç için tüm Gümüşhane halkını Aydın Doğan Spor Salonunda takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER