Gümüş Kızlar mağlup oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, sahasındaki ilk maçında güçlü rakibi Numunespor'a 3-1 mağlup oldu.

Gümüş Kızlar mağlup oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, sahasındaki ilk maçında güçlü rakibi Numunespor'a 3-1 mağlup oldu.

Aydın Doğan Spor Salonunda oynanan ve Belediye Başkanı Ercan Çimen’in de izlediği müsabakanın ilk setinden 18-25 mağlup ayrılan temsilcimiz ikinci seti de 17-25 rakibine verdi.

Bu setten sonra salonu dolduran taraftarının da yoğun desteğiyle 25-22 alan temsilcimiz, dördüncü seti tüm baskılarına rağmen 21-25 rakibine verince müsabakadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Müsabakanın ardından açıklama yapan kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, tamamen yenilenmiş bir kadroyla sezona başladıklarını, ligin başlamasına 20 gün kala takım kurma çalışmasına girdiklerini ve oldukça zor koşullarda transferler yaptıklarını belirterek, iki oyuncuyla neredeyse hiç antrenman yapmadan maça çıktıklarını söyledi.

Hedeflerinin sportif başarıdan çok bu şehrin sosyal yaşantısına katkı sağlamak olduğunu dile getiren Yılmazer, “Bunu da ziyadesiyle başardık. Amacımız tribünleri bayanlarla, gençlerle, çocuklarla doldurmaktı ve bunu da başardık. Nerdeyse üçte ikisini bayanların doldurduğu tribün görselliği bizim için en değerli kazançtır. Bugün tribünleri tamamen dolduran ve takımımıza destek olan tüm gönül dostlarımıza yine tribünlerimize renk katarak maç boyunca bizden desteğini esirgemeyen Kafadarlar taraftar grubu üyesi kardeşlerime, salonda misafirimiz olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ercan Çimen beye , her sıkıntımızda yanımızda olan ve adeta kulübün yaşaması için çırpınan ve birçok Gümüşhaneliden daha Gümüşhaneli olduğuna inandığımız Sayın Valimiz Okay Memiş beye, bugün tüm iyi niyetle mücadele etmelerine rağmen mağlup olan teknik ekibimize ve oyuncu kardeşlerime şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu takımı yaşatmak ve layık olduğu yere taşımak için gereken bütün mücadeleyi vereceklerinin altını çizen Yılmazer, “Gümüşhane’de voleybolun ve salon sporlarının adeta üvey evlat muamelesine maruz kalması ve bununda şehrin ileri gelenleri tarafından yapılması son derece üzücüdür. Futbola verilen desteğin onda biri destek sağlandığında Gümüşhanemiz spor kenti olarak adını altın harflerle yazacaktır. Ben gerek süper ligdeki temsilcimiz Torul Gençlik, gerekse 1.ligde mücadele veren hentbol takımımız ve yine birinci ligde başarıyla şehrimizi temsil eden bayan voleybol takımıza gereken desteğin ve hassasiyetin artık gösterilmesini bekliyorum. Bizlere destek sözü verenler artık ellerini taşın altına koysunlar. Bu takımlar bizim ve başka Gümüşhane yok” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER