Gümüş Kızlar, play off için destek bekliyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği’nin başkanı Nizamettin Yılmazer, geçen yıl play-off hedeflerine ulaştıklarını, bu yıl da ulaşmaları için takımın desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gümüş Kızlar, play off için destek bekliyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği’nin başkanı Nizamettin Yılmazer, geçen yıl play-off hedeflerine ulaştıklarını, bu yıl da ulaşmaları için takımın desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Başkanı Nizamettin Yılmazer, ligin 3.haftasında aldıkları ilk galibiyet ile ilgili Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, sezona geç başlamanın dezavantajlarını yaşadıklarını söyledi.

Başkan Yılmazer, iki oyuncu eksiklerinin olduğunu ve imkansızlıklar nedeniyle transferlerini sağlayamadıklarını belirterek, “Kadromuzda bulunan 10 oyuncumuzdan 2 tanesi aramıza geçen hafta katıldı. Dolayısıyla onlar da hazır değil. Oldukça zorlanıyoruz” dedi.

“Puan Kaybetme Lüksüne Sahip Değiliz”

Yılmazer, karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sakarya’yı eksik kadromuza rağmen deplasmanda yendik. Bu hafta sahamızda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile oynayacağız. Bu maç da hedef maçlarımızdan birisi. Eskişehir’i de yenmek zorundayız. En azından sıkıntılı süreçte puan kaybetme lüksüne sahip değiliz. İlk 2 hafta oynadığımız takımlar bugün ligin birinci ve ikinci sırasını paylaşıyor. Dolayısıyla onlar hazır takımlardı. Biz yavaş yavaş hazır olmaya çalışıyoruz, daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

“Geçen Yıl Başardık”

Acil olarak 2 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirten Yılmazer, “Onları aldığımız zaman takımımız çok rahatlıkla play off oynayacaktır. Play off demek, son 4 takım arasına girmek demek Sultanlar Ligi hedefinde olan takımlardan biri olmak demek. Geçen yıl bunu başardık. Bu yılki kadromuz iki takviye ile geçen yıl kadar etkili olacaktır. Bu yıl oldukça zor bir lig. Çünkü hemen hemen tüm takımlar yatırım yaptı. İlk 3 hafta sürpriz sonuçlar vardı” diye konuştu. 

“Destek Bekliyoruz”

Özellikle milletvekillerinden destek beklediklerini ifade eden Yılmazer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Acil transferler yapmamız lazım. Buraya gelen oyuncuların maddi manevi hiçbir sıkıntı yaşamadan buradan ayrılması lazım. O nedenle bütçesi olmadan oyuncu alıp kendimizi yormanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz. Çünkü birilerini mutlu ederken biz kendimiz mutsuz oluyoruz. Destek bekliyoruz. Özellikle milletvekillerinin artık konuya bir el atması gerektiğini, bu şehrin bütün spor kulüplerinin milletvekilleri olduklarını, takımlara da sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyoruz. Eğer karşılığı olmayan bir yapımız varsa takımı kapatabiliriz. Bu takımın tribünleri doluyor. Özellikle bayanlar ve gençler yoğun ilgi gösteriyor. Dolayısıyla herkesin bu takımlara sahip çıkması gerekiyor.”     

Haber: Rüveyda Usta
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER