Gümüş kızlarda 3 puan sevinci

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliğinde Anadolu Üniversitesi karşısında alınan 3 puanın sevinci hakim.

Gümüş kızlarda 3 puan sevinci

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliğinde Anadolu Üniversitesi karşısında alınan 3 puanın sevinci hakim.

Zorlu ve kıran kırana geçen müsabakada rakibi karşısında zaman zaman zorlanan temsilcimizde oyuncu eksikliği bariz şekilde hissedilirken, oyuncuların her hafta artan bir performans grafiği sergilemeleri ise gelecek için ümit vadetti.

“Gittikçe daha iyi takım olma yolunda hızlı bir yol kat ediyoruz”

Müsabakanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, “Güzel bir galibiyet. Takımımızı kutluyoruz. Gittikçe daha iyi takım olma yolunda hızlı bir yol kat ediyoruz. İnşallah daha iyi olacak. Yabancı oyuncularımız da yavaş yavaş form tutmaya başladılar. Önümüzdeki hafta zorlu Samsun mücadelemiz olacak. O maç öncesinde iyi bir moral oldu bizim için. Her iki takımı ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Samsun maçında da onları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

“Gümüşhane ismini de bu lige altın harflerle yazdıracağız. Destek bekliyoruz”

Kısıtlı kadroları olduğuyla ilgili soruyu cevaplandıran Başkan Yılmazer, “Şuanda 10 oyuncumuz var. 2 oyuncu daha almamız gerekiyor. Bütçemiz sınırlı. Destek bekliyoruz. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. 1-2 takviye ile bu takım ligin en iyi takımlarından birisi olacak. Hem Valimize, hem Milletvekillerimize, hem Belediye Başkanımıza artık bu konuda bizlere daha iyi destek olmaya davet ediyoruz. Biz Gümüşhane isminin olduğu her yerde zirvede olacağız. Gümüşhane ismini de bu lige altın harflerle yazdıracağız” ifadelerini kullandı.

“Yaptığımız basit hataların sebebi diğer takımlardan 1 ay geç başlamış olmak ve son 2 adamımızı da maçlar başlamadan 2 gün önce aldık”

Antrenör Coşkun Karadeniz ise Anadolu Üniversitesi galibiyetinin kendileri için zor olduğunu, set kaybetmemeleri gerektiğini belirterek, “2-0 olduktan sonra üçüncü sette oyundan düştü takım. Çok basit hata yapıyoruz. Bunun sebebi diğer takımlardan 1 ay geç başlamış olmak ve son 2 adamımızı da maçlar başlamadan 2 gün önce aldık. Oynadıkça daha iyi oynuyoruz. Ama halen basit hatalarımızı telafi edemiyoruz. Hiç yapmaması gereken oyuncularımız basit hatalar yapıyor. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Üç puan aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

“14 kişi olmalıyken biz 10 kişiyiz”

Karadeniz, voleybolda kadroların 14 kişiden oluştuğunu fakat kendilerinin 10 kişi olduklarını belirterek, “En az 12 kişi olmalıyız. Antrenmanlarda da top dönmüyor. Top dönmeyince de basit hataları gideremiyoruz. Biz sınırlı pozisyonlar çalışabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER